Public
Друштво Србија

У АУСТРАЛИЈИ ПРОНАЂЕНА ЧЕТИРИ КОФЕРА С ДОКУМЕНТИМА МИЛАНА НЕДИЋА! Оно што у њима пише могло би да ПРОМЕНИ ИСТОРИЈУ!

Четири кофера, која су припадала председнику колаборационистичке владе током Другог светског рата Милану Недићу, пронађена су у Аустралији, пишу данашње Вечерње новости.

ШТА СЕ КРИЛО ИЗА БОЈАНИНОГ ОСМЕХА КОЈИ НИЈЕ СКИДАЛА С ЛИЦА? Стручњаци кажу – ОВО СУ ЗНАЦИ УПОЗОРЕЊА!

Праунук ратног премијера Александар Недић каже да ће адвокати који заступају предлагаче за рехабилитацију Милана Недића тражити да суд ове кофере „препуне документације“, који су пронађени 72 године после Недићеве смрти, потражује званичним путем.

Недићев праунук тврди да је у коферима документација из периода када су његов прадеда и министри у његовој влади напустили земљу, у октобру 1944. године.

НАТО ШАЉЕ ВОЈСКУ И ТЕНКОВЕ НА СРПСКЕ ГРАНИЦЕ: Смета им наша сарадња са Путином, АЛИЈАНСА УСВАЈА ПАКЛЕНИ ПЛАН!

Све владе земаља које су Немци окупирали биле су смештене у Кицбилу у Аустрији, а Александар Недић каже да су кофери непознатим каналима из Аустрије стигли до Швајцарске, одакле су преко емигрантских веза послати у Аустралију.

wikimedia.com

(ВИДЕО) СИН ДРАГАНА НИКОЛИЋА КОЈИ ЈЕ ОД МАЛЕНА БИО СЛАБ НА ЖЕНЕ: Погледајте како данас изгледа клинац Пеца из филма Велика фрка

– Нешто од тих свезака “процурило је“ седамдесетих година прошлог века до Југославије, али смо до комплетних кофера дошли захваљујући једном словеначком историчару. Верујемо да би њихов садржај могао да буде драгоцен за суд и историју – рекао је Александар Недић.

(ВИДЕО) ХАОС ПОСЛЕ СЕДНИЦЕ У ПАРАЋИНУ! Пауновић претио да ће ФИЗИЧКОМ СИЛОМ да се обрачуна са неистомишљеницима!

Како наводе Новости, у коферима се налазе записници разговора Недића и његових министара током боравка у Аустрији, као и дневници Министарства правде од момента формирања Комесарске управе Милана Аћимовића 1941. године, па све до октобра 1944. године.

Лист додаје да се у тим дневницима, између осталог, налазе подаци о злочинима које су починили комунисти, а Александар Недић наводи да ће тражити да се ова документација уврсти у доказни материјал у суду.

(ВИДЕО) ЦРНОГОРЦИ КОПАЛИ ТУНЕЛ, ПА СЕ ШОКИРАЛИ: Због оног што су пронашли, одмах стопирали радове

Новости истичу да се међу документацијом налазе и подаци о Словенцима, који су протерани из немачке окупационе зоне, а које НДХ није хтела да прими, па су завршили у Србији, као и о Србима спасеним од усташког ножа.

Према тврдњама Недићевог праунука, ту би требало да буду и подаци о српским Јеврејима који су се нашли у логорима, у Немачкој, и којима је спрски народ преко Црвеног крста и Томе Максимовића слао помоћ.

КОНАЧНО ПАЛЕ МАСКЕ: Кларк открио план Амера за Балкан

Како каже, захваљујући српском Црвеном крсту, они су избегли смрт.

У коферима се налазе и подаци о експлозији муниције и тачном броју жртава у смедеревској тврђави 5. јуна 1941, у којој су погинули и Недићев син и снаха, додају Новости.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

НАОРУЖАНИ СМО ДО ЗУБА! Ево колико у Србији има регистрованог оружја!

Медведев: Русија ће одговорити, али не на своју штету

ПУТИН ЗАТРАЖИО ОД ВОЈСКЕ: Нацртајте нови атлас

Вучић: Биће значајних промена у војсци и полицији

Извор:Танјуг

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
23°
25°
Sun
25°
Mon
27°
Tue
26°
Wed