Printscreen
Политика Србија

ТЗВ. КОСОВСКА ПОЛИЦИЈА ЗАВИРУЈЕ У СВАКИ СРПСКИ ГЕПЕК: У Липљану заплењени млечни производи из Србије

У Липљану, на Косову и Метохији, заплењена је одређена количина прехрамбене робе из Србије, која на декларацији није имала назив "Косово Република", јавила је приштинска Коха, која је објавила и фотографије аутомобила у чијем гепеку су се налазили ти производи.

Реч је о Имлековим производима, а запленили су инспектор и припадници полиције Општине Липљан.

ТАЧИ У САД ДОБИО КРИЛА: Нема споразума без реципрочног признавања Косова и Србије!

Они су, како се наводи, ту робу запленили у наставку акције „уклањања илегалних српских производа“ са косовског тржишта, на којима нема ознаке „Република Косово“.

(ВИДЕО) ЕВРОПО, ПРЕЂИ СА РЕЧИ НА ДЕЛА! Велики протест студената у северној Косовској Митровици против самовоље Приштине!

Додаје се да инспектори и полиција контролишу сва возила за транспорт робе, пре свега хране.

ПАКЛЕНИ ПЛАН СВЕТЛАНИНОГ СУПРУГА: Када су пронашли преклано тело прекривено јабукама РОЂАЦИМА ЈЕ СИНУЛО – сетили су се СЦЕНЕ ОД ПРЕ 10 ДАНА…

Имер Рустеми, директор Инспекције у Општини Липљан, рекао је да у продавницама у том месту нема прехрамбених производа који нису декларисани у складу са одлуком привремених приштинских институција, пренео је приштински дневник.

СРБИ У ЦРНОЈ ГОРИ ОГОРЧЕНИ! И ТУ БРУКУ СМО ДОЖИВЕЛИ: Црногорски кукавац брани Космет од Срба! Е, који ли је тај кукавац који на бесраман начин улази у историју…

Рустеми је рекао да је роба из Србије заплењена на аутопуту Приштина-Скопље у близини села Калапека, при контроли возила у којем су пронађене намирнице и хигијенска роба пореклом из Србије за које није било рачуна. „Ову робу је кријумчарио српски трговац, а била је намењена Општини Штрпце“, навео је Рустеми.

(ВИДЕО) ЖИРИНОВСКИ ОТКРИВА! РАТ ЈЕ НЕИЗБЕЖАН! Украјина активирала паклени план БАРБАРОСА 2 – НАПАД НА РУСИЈУ! Сценарио исти као за БОМБАРДОВАЊЕ СРБИЈЕ!

ОВО ЈЕ ОТАЦ МОНСТРУМ КОЈИ ЈЕ УБИО БЕБУ У ЗЕМУНУ! Мушкарац коме нико не зна право име пресудио својој ћеркици од 5 месеци!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ПРИШТИНА УБИЛА ПРЕГОВОРЕ О РЕШАВАЊУ ПИТАЊА КИМ: Бриселски дијалог је мртав, споразум више не важи

ДЕВОЈЧИЦА (14) С МАЈКОМ ДОШЛА У ПОЛИЦИЈУ: Отац (34) је силовао, полицајци га траже јер је у бекству

МИСТЕРИОЗНА БОЛЕСТ ПОНОВО НАПАДА ДИПЛОМАТЕ НА КУБИ: Број оболелих се попео на 13, нико не зна шта је узрок

ЕВО КАД МУТИРАНИ ГРИП СТИЖЕ У СРБИЈУ: То је мешавина СВИЊСКОГ И ОБИЧНОГ ВИРУСА, а имун је на све вакцине! ОНИ СУ ПРВИ НА УДАРУ

Курир/Танјуг

Оставите коментар