Printscreen
Политика Србија

ТЗВ. КОСОВО ПОСТАЈЕ ЧЛАН ИНТЕРПОЛА? Захтев за чланство у нацрту дневног реда седнице Генералне скупштине ове организације

Генерални секретар Интерпола Јирген Шток саопштио је да је захтев тзв. државе Косово за чланство у тој организацији уврштен у нацрт привременог дневног реда седнице Генералне скупштине у новембру.

(ВИДЕО) ЗАСТРАШУЈУЋИ ПРИЗОРИ: Континент је већ почео да се цепа на два дела и то много брже него што су сви мислили!

Генерални секретар Интерпола Јирген Шток саопштио је да је захтев тзв. државеКосово за чланство у тој организацији уврштен у нацрт привременог дневног реда седнице Генералне скупштине у новембру, објавио је приштински лист Газета експрес.

ВЛАСНИК ИМАЊА КОД БЕОГРАДА НУДИ ПОСЕД СА КУЋОМ, ШУМОМ И ПОТОКОМ! Посед вредан 50.000 евра добијате БЕСПЛАТНО, уз само један услов!

 Лист преноси да је Шток у писму министру унутрашњих пословасамопроглашеног Косова,Фламуру Сефају навео да је Извршни комитет Интерпола на 197. седници одржаној у Лиону од 6. до 8. марта разматрао захтев тзв. државе Косовоза чланство.

ИСПЛИВАЛИ ДЕТАЉИ КАСАПЉЕЊА НОВИНАРКЕ: Милионер тело бушио ШРАФЦИГЕРОМ!
Додао је да је у складу с прописима Интерпола захтевсамопроглашеногКосова за чланство уврштен у нацрт провизорне агенде 87. седнице Генералне скупштине Интерпола, која ће бити одржана у Дубаију од 18. до 21. новембра, наведено је у прегледу писања медија који прави Унмик.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ДРАМА У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА! Возачу мерцедеса деда избушио гуме, а затим му ШРАФЦИГЕРОМ ПРОБИО ОБРАЗ!

УСВОЈЕН НОВИ ЗАКОН: Уводи се ДНК регистар за расветљавање кривичних дела

(ФОТО, ВИДЕО) НЕРЕДИ У ПАРИЗУ ЗБОГ МАКРОНОВИХ РЕФОРМИ: Полиција воденим топовима и сузавцем на демонстранте, хулигани чекићима разбијали излоге банака

ПУЦЊАВА НА АДМИНИСТРАТИВНОЈ ЛИНИЈИ СА КОСОВОМ И МЕТОХИЈОМ: Наоружани Албанци посекоше српску шуму!

Извор: Новости

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
24°
Mon
27°
Tue
25°
Wed
19°
Thu