Вулканска ерупција на Хавајима (Фото: Јутјуб)
Занимљивости

ТУМАЧ БИБЛИЈСКИХ ПРОРОЧАНСТАВА УЗНЕМИРИО СВЕТ: Доста је лажи, планета Девет долази, вулкан на Хавајима је само први у низу

Вулканска ерупција на Хавајима је догађај који се дешава једном у животу јер се приближава Нибиру (планета Девет), каже Дејвид Мид познати тумач библијских пророчанстава.

(ВИДЕО) Мило напао Србију, а ево како му је Шешељ одговорио

Експлозивна ерупција вулкана Килауеа на Хавајима је била “догађај који се дешава једном у животу,“ изазвана приплижавањем планете Нибиру, тврди теоретичар завере.

Дејвид Мид је прошле године рекао да ће смак света почети 23. септембра и то све већим ерупцијама вулкана и земљотреса, што се и догађа.

Вулкан Килауеа на Великом острву скоро непрекидно еруптира већ више од три деценије.

ЖИВОТНА ИСПОВЕСТ МЛАДЕНА КРСТАЈИЋА: Избегао сам из Зенице, две године нисам знао да ли ми је отац жив! Радио сам у кафићу да зарадим за хлеб!

Током последњих 14 дана, ерупције су постале све чешће и насилне, са експлозивном ерупцијом у четвртак, избацујући велике облаке пепела 9.100 метара у вис.

Теоретичар завере и тумач Библије Дејвид Мид тврди да је недавна вулканска активност покренута системом планете X, или Нибиру или планета Девет, који се приближава Земљи.

Нибиру је планетарни објекат који се креће ка нашем соларном систему и изазваће апокалипсу на Земљи која ће избрисати већину становништва.

(ФОТО) ОДАЛИ СЕ У КАФАНИ: Фудбалери Звезде открили ко је запалио аутобус!

Мид, главни предсказивач Нибируа, верује да се приликом његовог приближавања, магнедно поље Земље ослабило, а гравитациона сила планете X изазива догађаје као што су земљотреси и ерупције вулкана.

Он је рекао: “Како се Нибиру систем приближава, он утиче на магнетно поље нашег Сунца, што директно утиче на магнетизам Земље. Дакле, имате јединствене догађаје као што видимо на Хавајима.“

(ВИДЕО) РЕКЛИ СУ ДА ИМА ГРИП, А ПРОБУДИО СЕ БЕЗ РУКУ И НОГУ: Због лекарске грешке завршио у колицима, сада мора да скупи 200.000 евра за протезе!

“Улазимо у ситуацију или започињемо процес или путовање које је посебно чудно, проблематично, комплексно, или хаотично, нарочито оно које постаје такво како се развија или одвија.“

Америчка свемирска агенција НАСА је негирала постојање Нибируа и одбацила је ове тврдње као интернет преваре, међутим, управо јуче негирали су их научници из Калифорније који су утврдили постојање Девете планете. Из ког разлога НАСА игра ову игру негирања још није познато.

НЕЗАПАМЋЕНА ДРАМА У БОРЧИ: Комшија на силу увукао девојчицу у кућу, па је додиривао по телу! Отац побеснео, отрчао да види шта се дешава, а онда је кренуо ХАОС!

Дејвид Морисон, астроном у свемирској агенцији, рекао је: “Не постоји таква планета, никада није постојала, и вероватно никада ни неће.“

Више од 20 пукотина се отворило у околини Пуне, нарочито у округу Леилани, где је 1.700 становника било приморано на евакуацију прошле недеље.

Недавна ерупција вулкана Килауеа је приморала више од 10.000 становника Великог острва да побегну из својих домова, а званичници су издали црвено упозорење док су реке лаве уништавале имовину. Управо ових дана имамо прилику да видимо стравичне слике пробуђеног вулкана.

(ВИДЕО) ПОТРЕСНА ПРИЧА ВИТОМИРА ИЗ КРЕМИНА: Једини је становник села код Фоче, а живи у штали! Да га ловци нису видели, за њега се не би ни знало!

Такође су евидентна омаловажавања тврдњи и теорија Дејвида Мида који је још прошле године рекао да коначни смак света неће бити у једном дану већ да ће почети 23. септембра 2017. а огледаће се у све јачим ерупцијама вулкана и земљотреса што се управо и дешава.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ДВОЈИЦА ПРЕДСЕДНИКА ПОТПИСАЛА НИЗ ДОКУМЕНАТА Вучић: Србија жели унапређење сарадње са Азербејџаном

ПРОНАЂЕНЕ ДВЕ РУЧНЕ БОМБЕ У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА: Узбуна код Београдског драмског позоришта! БЛОКИРАН ЦЕО ВРАЧАР!

ШОКАНТНО ОТКРИЋЕ: БЛАГО ГАДАФИЈА СКРИВЕНО У СРБИЈИ

КАКВИХ 700.000 ЖРТАВА: Скандалозна „анализа“ немачког историчара о Јасеновцу

ТЕМПИРАНА БОМБА: Језеро које сваке секунде може да експлодира

Извор: webtribune.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
28°
Fri
17°
Sat
19°
Sun
19°
Mon