Printscreen
Регион

Туча у Бару: Црногорски функционер претукао Србина

Председник црногорске Агенције за електронске комуникације и поштанску делатност Шалета Ђуровић ишамарао је држављанина Србије на плажи у Бару.

Подгоричке Вијести пишу да се Ђуровић сукобио са Александром Крстићем, а обојица су добила новчане казне пред Судом за прекршаје у Будви.

Српски држављанин је проглашен кривим за вређање на јавном месту и кажњен је са 105 евра, док ће Ђуровић морати да плати 350 евра због физичког напада на јавном месту – шамар и три ударца песницом.

Сукоб њих двојице почео је у петак око 13:30 препирком око заклањања погледа на море Ђуровићу, зато што је Крстић „поставио велики пешкир на сунцобран“ испод кога су биле његова супруга у шестом месецу трудноће и седмогодишња ћерка.

Вербални спор је довео до тога да Ђуровић због, како је казао, увредљивих речи које су му биле упућене пред супругом, ошамари, а потом и песницом удари Крстића.

Крстић, чијој је породици ово био финални дан летовања у Бару, након тога је пао на земљу, а када се придигао, позвао полицију. Особље на плажи је одмах притрчало и раздвојило Ђуровића од Крстића, којем је указана прва помоћ.

Извор: Вијести.ме

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ХАОС НА БАТРОВЦИМА: Људи у километарској колони ЧЕКАЈУ И ДО 10 САТИ – остају без хране!

Церски марш у славу прецима (ВИДЕО)

АМФИЛОХИЈЕ БИ СРУШИО МАУЗОЛЕЈ: Његош је у најгорој европској тамници на Ловћену!

Оставите коментар