Илустрација јутјуб
Друштво Србија

ТРУЈУ НАС НАШИМ ПАРАМА: ФИЛМСКИ ЦЕНТАР МИЛИОНЕ ДАЈЕ ЗА РАЗАРАЊЕ ТРАДИЦИЈЕ!

Стара теза да окупација најлакше пролази кроз разарање културног идентитета једног народа, потврђује се и у Србији.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ЈЕЗИВО! ТИНЕЈЏЕР ИЗ ВРБАСА СЛОМИО КОСТИ У КОБНОЈ ИГРИ: Дечак висио на бандери изнад канала, а онда се одиграла СТРАВА…

Стара теза да окупација најлакше пролази кроз разарање културног идентитета једног народа, потврђује се и у Србији: тако је наводно уметничка институција, Филмски центар Србије претходних година издвојио милионе ваших и наших пара за пројекте чији је једини циљ разарање традиције и промоција накарадних друштвених вредности!

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ! НА КОСОВУ СЛЕДИ КРВАВО ЛЕТО: Крах преговора Београда и Приштине води у ЕТНИЧКО ЧИШЋЕЊЕ НА СЕВЕРУ КиМ

Након скандала када је ова институција, уз амин министра културе Владана Вукосављевића , издвојила позамашна средства за раскошну продукцију и још раскошнију промоцију антисрпског пропагандног дела „Терет“, које нас приказује као геноцидни народ и апострофира монтирану аферу „хладњача“, Филмски центар отишао је и корак даље!

(УЗНЕМИРУЈУЋИ СНИМАК) ЈЕЗИВА КАФАНСКА ТУЧА, КРАГУЈЕВЧАНИН БИЈЕ КАКО СТИГНЕ: Лете столови и столице, севају песнице… Кад су оборили човека на под почели су КРВНИЧКИ ДА ГА УДАРАЈУ!

Док за националне пројекте и филмове који величају националну историју и културну баштину нема средстава или бивају одбијени на конкурсима, огромна средства издвојена су за филм назива „Операција вазелин“ редитеља Николе Љуце, који отворено промовише педерастију као највишу друштвену вредност!

(ВИДЕО) МАРИЋ СРЕО КАРАЏИЋА ДОК СЕ СКРИВАО: Личио ми је на вођу секте! Пришао ми је и дао ЈЕДАН ПАПИР! А писало је…

На тај начин, потврђена је теза о окупацији културних институција од стране либерала и чињеница да поједини однарођени органи државе Србије чине више штете, него Сорошеви плаћеници и невладине организације у отвореној агенди истог.

Извор: govorisrbija.rs

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) КАКО ЈЕ ОСТАО ЖИВ? Језив удес Италијана за време тренинга!

Трамп без Меланије: Прве даме САД нема 22 дана

(ВИДЕО) МАЈКЕ ЗГРОЖЕНЕ: Ево како је овај тата успавао бебу за минут!

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
22°
20°
Thu
20°
Fri
22°
Sat
25°
Sun