Русија Свет

ТРИ ТИНЕЈЏЕРКЕ УБИЛЕ ОЦА, ПОЗНАТОГ РУСКОГ МАФИЈАША: Годинама их је сексуално злостављао и тукао, сада им прети 15 година робије!

Руске тинејџерке Кристина (19), Ангелина (18) и Марија (17) признале су убиство 57-годишњег оца Михаила Качатуријана, због чега им прети 15 година затвора.

Како се наводи, сестре су изболе оца насмрт после година мучења и сексуалног злостављања.

ДЕТАЉИ НЕСРЕЋЕ КОД МЕСТА ОБЛАТНО ДВОЈЕ МРТВИХ: Једрилице које су се судариле данас у Црној Гори биле ПУНЕ ДЕЦЕ!

Према полицијским извештајима, све три сестре признале су убиство оца тврдећи како су годинама трпеле сексуално, психичко и физичко злостављање.

Његово тело је пронађено са неколико убода близу лифта.

„Мрзеле смо га и желеле смо само једну ствар – или да нестане или да га никад нисмо познавале“, рекла је Кристина.

ОТРИВАМО! ДЕТАЉИ ИЗ ИСТРАГЕ: АДВОКАТ УБИЈЕН ЗБОГ ФОКЕ!

Marija

Наводно, отац их је злостављао на различите начине, а једном приликом је једна од њих морала да поједе псеће длаке са пода.

(ВИДЕО) ОБРАЧУН С ДИЛЕРИМА ДРОГЕ У ПРЕНОСУ УЖИВО: Цео свет гледао багере како УНИШТАВАЈУ ВОЗНИ ПАРК ВРЕДАН 5,4 МИЛИОНА ДОЛАРА!

„Једном је Михаил пронашао псеће длаке на тепиху и позвао једну од ћерки и натерао Је да то поједе“, рекао је породични пријатељ.

Како би могао да их шпијунира док није код куће, поставио је камере, а постоје информације и да их је сексуално злостављао.

КУЋА СТРАВЕ И УЖАСА: Радован убио сина секиром, па његов леш месецима крио на спрату!

Kristina

Једна од сестара је покушала самоубиство. Уколико буду осуђене прети им од 10 до 15 година затвора.

(ВИДЕО) МАСОВНА ТУЧА: Две породице се потукле насред улице, радиле мотке и флаше, а највише је доминирао мушкарац са столицом!

На дан убиства, сестре кажу да им је претио ножем. Једна од њих га је зграбила и убола га, а потом су се и остале придружиле. Он је успео да побегне из стана, али је издахнуо код лифта зграде. Такође, отац им је био зависник од хероина.

Angelina

Чак и пријатељи и комшије кажу да је био прави тиранин, а да је његова жена, мајка три девојке, побегла од малтретирања.

ТЕРАО ДЕВОЈЧИЦУ ДА ГА ОРАЛНО ЗАДОВОЉИ ДОК ЈЕ БИО НА ЗАТВОРСКОМ ВИКЕНДУ! Манијак из Велике Плане се скривао месецима у напуштеним кућама

„Увек их је тукао. Једном их је одвео у шуму и претио да ћеих убити. Мајак је побегла, а он је после забраниосваку комуникацију са њом. Качатуријан је био повезан са подземљем, био је попут мафијашког боса“, рекла је једна породична пријатељица.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ТЕМПЕРАТУРЕ НИСУ ТРОПСКЕ, АЛИ ЈЕ ВИШЕ ОД 40 СТЕПЕНИ! Ево зашто једва дишете и када стиже ОСВЕЖЕЊЕ

Златне резерве Русије стижу ниво из 1941.

Њујорк тајмс: Кина све јача и у „америчком дворишту“

Формирана војно-политичка управа Оружаних снага Русије — легендарни генерал на челу

(ВИДЕО) НОВИ ДЕТАЉИ ИНЦИДЕНТА У КУШАДАСИЈУ: Нападнути српски студенти

ГЛОБАЛНО ЗАГРЕВАЊЕ СВЕ ПОРЕМЕТИЛО У Јадран стигле рибе ОПАСНЕ ПО ЖИВОТ, пазите где се купате!

НАЈНОВИЈИ ДЕТАЉИ ИСТРАГЕ Убица добро знао навике Огњановића, сумња се да иза убиства стоје ОНИ!

ТУЖНА ПОРУКА СИНА УБИЈЕНОГ АДВОКАТА ДРАГОСЛАВА МИШЕ ОГЊАНОВИЋА: Тата, све сам опростио, волео бих да смо се више дружили

Курир

Оставите коментар