Foto: Privatna Arhiva
Србија Хроника

ТРИ ДАНА ЗВАЛА ХИТНУ ПОМОЋ, ПА УМРЛА! Марина је била мајка 4 деце, МОЛИЛА је за помоћ лекара, а када су отишли на ВМА саопштили су јој ГОРКУ И НАЈБОЛНИЈУ ИСТИНУ!

Марина Јовичић Илић (38) из Београда је због јаких болова у стомаку три дана молила Хитну помоћ да је посети, а када су коначно дошли и одвели је на ВМА, доктори су утврдили да јој нема спаса.

ЛИДЕР РАДИКАЛА УПОЗОРАВА НА ОПАСНЕ ПЛАНОВЕ! ШЕШЕЉ: Запад тражи вођу за ПУЧ У СРБИЈИ!

Ова мајка четворо малолетне деце, међу којима је и беба од тек годину дана, убрзо је умрла из још неутврђеног разлога.

– Да је Хитна дошла раније, Марина би можда била жива – каже за Курир њен супруг Драган Илић, радник „Београд пута“, који чека резултате обдукције.
Он објашњава да је Марина 21. јануара почела да зове Хитну помоћ, а да су дошли тек 23. јануара.

МИЛОША ЈЕ МОНСТРУМ СА ЗВЕЗДАРЕ ИСКАСАПИО ДОК СЕ ВРАЋАО ОД ДЕВОЈКЕ КАТАРИНЕ! Ово је Страхиња, њен први дечко који је доживео ИСТУ СУДБИНУ!

– Тих дана Марина је била сама у кући с децом јер сам ја радио током целог дана на терену. Прво је имала вирус грипа, температуру и грозницу, али је 21. ођедном почео и стомак јако да је боли и да се надима. Сутрадан јој је било још теже, нагло јој је пао притисак, почела је да се гуши и опет је звала Хитну. Рекли си јој да пије слану воду, дигне ноге на јастук, попије лек за смирење – наводи Драган.

Кад је увече дошао кући, она није могла да стоји, а нису могли до болнице јер немају ауто, те су се надали да ће јој до јутра бити боље.

(ВИДЕО) ВИШЕ НЕМА ДИЛЕМЕ! Лазански сурово према НАТО због притиска на Србе: „Лобисти мисле да утерују овце у тор“

– Ја сам тог 23. јануара ујутру морао на посао, па је кума дошла да буде с Марином. Њој је било све лошије, почела је да повраћа, па су опет звале Хитну помоћ, која је упорно одбијала да пошаље екипу поручујући им да саме оду у болницу, као и да долазак Хитне мора да се плати ако је лажна узбуна. Коначно су дошли након трећег позива и одвезли је на ВМА – истиче Драган.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

(ФОТО) ЕРА ОЈДАНИЋ СЕ СЛИКАО СА МОНСТРУМОМ СА ФЕЈСБУКА! Грлио се са Неђељком на вашару, свирепи убица се похвалио на Инстаграму

Маринина кума каже да су нове муке доживеле и на ВМА:

– Прво ју је примио хирург, који је закључио да Марина није за хитну интервенцију и отпустио је кући. Одвела сам је преко пута на интерно одељење, где су нам рекли да чекамо испред ординације, иако је Марина већ почела да се губи и бунца. Чекали смо од шест сати увече до четири ујутру. Коначно су јој 24. јануара ујутру измерили притисак и шећер и установили да мора да остане у болници. Онда су открили да су јој унутрашњи органи пуни воде, да отказују јетра, слезина и бубрези и да само бог може да јој помогне. Марина је умрла у ноћи између 26. и 27. јануара.

ВМА
ПОКРЕНУТА УНУТРАшЊА КОНТРОЛА

ОПЕТ КИША И СУСНЕЖИЦА! Ујутру и увече проблеме прави густа магла, а на снази је и упозорење на ове две опасности!

Из ВМА кажу да је у току редован поступак унутрашње контроле квалитета рада здравствених радника који су учествовали у лечењу пацијенткиње Марине Јовичић Илић. У Градском заводу за хитну медицинску помоћ истичу да нису добили никакву жалбу поводом пацијенткиње Марине Јовичић Илић, али позивају чланове породице преминуле да им се обрате ако имају икаквих сумњи у рад њихове службе.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Економски удар Америке на Мадура какав још није виђен

РАТ У ВЕНЕЦУЕЛИ НЕЋЕ БИТИ САМО ЛОКАЛНИ: Руска војска је дошла! Ево шта се дешава

Харадинај иде на рапорт: Чека га кључни састанак са амбасадором САД

Вест одјекнула као гром из ведра неба! БиХ започиње истраживање свемира?

kurir.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
27°
28°
Thu
29°
Fri
29°
Sat
24°
Sun