Printscreen
Друштво Србија

ТРЕЋИ ПУТ ПОМЕРЕНА СЕДНИЦА УО РТС: Бујошевић оптужио Вулетића да му отима фотељу! Многи би на чело РТС, а Бујошевић се бори да остане до августа 2020!

Генерални директор РТС Драган Бујошевић оптужио је председника Управног одбора РТС Владимира Вулетића, дојучерашњег веома блиског сарадника, да хоће да му отме фотељу!

Бујошевић 15. јануара пуни 65 година и по закону би требало да иде у пензију, али му петогодишњи мандат истиче у августу 2020, због чега је тражио да остане на функцији.

(ФОТО) УЧК ИСПИСАНО УСРЕД БЕОГРАДА! На Божић освануле ЈЕЗИВЕ ПОРУКЕ, ухапшена тројица Албанаца!

– Вулетић је на последњој седници УО одбио да потпише пословни извештај за претходну годину, због низа нејасноћа и сумњивих финансијских трансакција, а затражио је и хитну интервенцију државног финансијског ревизора, као и ревизију целокупног пословања менаџмента. Бујошевић је био сигуран у продужетак мандата, али су се након седнице ствари промениле. Помиње се да је говорио да ће поднети тужбу против Вулетића и неких чланова УО – открива извор Курира с РТС.

(ФОТО) БРУКА ФОКС ЊУЗА! ПРЕКРСТИО СРБИЈУ! Америчка новинарка писала о Трамповом залагању за постизање споразума између Београда и Приштине, па нас назвала ОВАКО

Он додаје да је Бујошевић послао писмо члановима УО у којем се жали на Вулетићеве поступке, оптужујући га за опструкцију и нестручност. Бујошевићу је засметало и то што је УО тражио да се од ове године установи пракса која подразумева да се пре потписивања уговора о снимању серија предлог уговора бар три дана стави на увид члановима УО.

– Стављеним захтевима из дописа председника УО, поводом кога вам се обраћам, опструира се законско овлашћење генералног директора да организује и управља процесом рада и води пословање установе. УО РТС већ има на располагању све механизме надзора над законитошћу обављања делатности. Захтевима које је председник УО сада ставио механизми надзора на располагању УО се не унапређују, већ се узурпирају овлашћења генералног директора да организује и управља процесом рада и води пословање установе, све сходно очигледној амбицији председника УО да се, уместо бављења пословима у делокругу рада УО, бави пословођењем – написао је Бујошевић у писму, у које је Курир имао увид, и додао да ове захтеве не може да схвати другачије него као „последицу потешкоћа које Вулетић има са читањем финансијских планова и намере да изазове или продуби лични сукоб како с генералним директором, тако и са свим стручним службама.“

Пекар затекао жену у кревету са комшијом ауто-лимаром, пао му мрак на очи, а онда са неверницом сковао ПАКЛЕНИ ПЛАН!

Председник УО РТС Владимир Вулетић рекао је за Курир да он званично није добио писмо, као и да не може да коментарише нешто што није јавна ствар:

– Закон јасно дефинише позицију генералног директора и јасно позицију УО, овлашћења су дефинисана законом. Што се тиче тужби, за то нисам чуо, нити ме, право да вам кажем, то уопште занима!
Бујошевић јуче није одговарао на наше позиве.

(ФОТО) Водитељу је прошлог месеца УМРЛА ЖЕНА, а због његових речи на Божић и погаче коју је сам направио ПЛАКАЋЕТЕ ЗАЈЕДНО СА ЊИМ!

Трећи пут
Седница УО опет померена

Управни одбор РТС два пута је одложио разматрање молбе генералног директора да не буде пензионисан. Седница која је требало да се одржи 18. децембра одложена је за 25. децембар, да би била померена за 8. јануар. Међутим, како нам је Вулетић рекао, седнице неће бити ни данас због празника, те још није сигурно да ли ће она бити одржана сутра или у петак.

Бројке

АЛБАНЦИ ПРОВАЉЕНИ! Украли од Американаца ЛОГО ЗА ВОЈСКУ, а невероватно је КАКО СЕ ВАДЕ!

65 година пуни Бујошевић
3 пута је већ одлагана одлука о његовом одласку у пензију
9 чланова има УО РТС

Трка већ почела
Многи би на чело РТС

Судбина актуелног директора РТС Драгана Бујошевића је неизвесна, а чланови УО требало би да донесу одлуку да ли ће му одложити одлазак у пензију. Међутим, трка за његову фотељу почела је одавно, а шушка се да постоји чак 30 кандидата.

УПАЛИО СЕ ЦРВЕНИ МЕТЕОАЛАРМ! Упозорење метеоролога на ЛЕДЕНУ КИШУ, у центру Београда у неким деловима НЕМА ГРЕЈАЊА, а ево шта нас чека у наредна два дана…

– Прича се да су заинтересовани Оливера Ковачевић, уредница Забавног програма, Драган Караџић, заменик директора, политичар Милован Дрецун, Небојша Крстић, Васко Васовић, директор фотографије РТС, Миливоје Михаиловић, помоћник директора – каже наш извор.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) ЈЕЗИВА ТРАГЕДИЈА КОЈА ЈЕ ОБЕЛЕЖИЛА ФЕДЕРЕРОВ ЖИВОТ! Сваки пут кад чује његово име Швајцарац не може да заустави сузе! ОВАКО се никада није РАСПЛАКАО у јавности!

(ВИДЕО) САД ЈЕ ЈАСНО ЗАШТО ЈЕ ПУТИН КО ОД ШАЛЕ ЗАПУЦАО ИЗ ТОПА: Руски председник открио војни чин! О овоме никад раније није говорио!

(ВИДЕО) СУНОВРАТ БОКСЕРСКОГ ШАМПИОНА: Рокијев пулен је имао све, завео је коју је хтео, а онда му је једна ИСПИСАЛА СУРОВУ СУДБИНУ која га је отерала у ГРОБ!

ЗБОГ ЊЕГА СУ ДРХТАЛИ МНОГИ ЛИДЕРИ, МЕЂУ ЖРТВАМА И МЕРКЕЛОВА: Ухапшен осумњичени за хакерски напад на немачке политичаре

(ВИДЕО) ПАРИЗ ХОЋЕ ДА ОБУЗДА ЖУТЕ ПРСЛУКЕ! ПРЕМИЈЕР ФИЛИП: Стиже оштрији закон о протестима, разбојници ће платити штету!

Дачић: Бестидна изјава Пленковића о реинтеграцији Срба

Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
31°
27°
Mon
27°
Tue
29°
Wed
28°
Thu