Printscreen
Друштво Србија

ТРАСА КРЕТАЊА ПУТИНА У БЕОГРАДУ ЈЕ СТРОГО ЧУВАНА ТАЈНА, АЛИ ЈЕДНО ЈЕ СИГУРНО: Ови делови града биће потпуно блокирани, ево и када!

Због посете руског председника Владимира Путина Србији, у четвртак 17. јануара доћи ће до великих промена у саобраћају, али и у градском превозу.

– Тог дана биће забрањен сваки вид саобраћаја на траси кретања штићене личности, као и на саобраћајницама које се налазе у непосредном окружењу – рекао је јуче начелник Управе саобраћајне полиције ПУ за град Београд, Драган Богосавац.

(ВИДЕО) ЕРАЦ: Локални фронт ме напада јер сам на страни Србије!

Иако се тачна траса кретање високе делегације држи у строгој тајности, нека оквирна зона кретања која ће бити „угрожена“, мање-више је позната.

Аутопут од аеродрома „Никола Тесла“, као и потез око Палате Србија, биће у неколико наврата потпуно затварани, на шта би посебно требало да обрате пажњу они који тог дана планирају да путују из београдске ваздушне луке.

ИСПЛИВАЛИ ШОКАНТНИ ПОДАЦИ: Бранитељ злочинаца ОВК, Џефри Најс уништавао доказе о „Жутој кући“!

Осим пријема у Палати „Србија“, главни догађај предвиђен је код Храма Светог Саве, а председници Александар Вучић и Владимир Путин требало би, како сазнајемо, да се обрате на овом месту окупљенима око 18 часова.

Дакле, у поподневним часовима извесно је да ће бити затворен комплетан потез од Аутокоманде па до Славије, а остаје дилема само да ли ће руска делегација доћи аутопутем до Храма или евентуално преко Бранковог моста и центра Београда.

ШОК ПРЕПИСКА! КАРЛЕУША ОБЈАВИЛА ШТА ЈЕ МОЛИЛА ВРАЊЕША, А ФУДБАЛЕРОВ ОДГОВОР ЈЕ БРУТАЛАН: Заборави да постојим! Сви сте иста г*вна (ФОТО 18+)

Оно што је сигурно, сам центар престонице биће у блокади и због најављеног окупљања народа које је заказано око 15 часова код Палате „Албанија“, на углу Коларчеве и Кнез Михаилове улице.

Како су најавили организатори, одатле ће се око 16.00 упутити Улицом краља Милана, преко Славије и Булеваром ослобођења до Карађорђевог парка и Храма Светог Саве.

ЈЕЛЕНА, ПОКАЖИ МЛАДЕЖ! Карлеуши НИКО НЕ ВЕРУЈЕ да на голим фоткама није она, МОРАЋЕ ТО ДА ДОКАЖЕ!

Дакле, за очекивати је да комплетан потез од Трга републике до Храма буде затворен од 15 часова, а саобраћај на овим веома прометним саобраћајницама потпуно обустављен.

Секретаријат за саобраћај и Секретаријат за јавни превоз још нису обелоданили званично промене у саобраћају, али и на трасама градског превоза.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Нетанијаху Ирану: Одмах излазите из Сирије, нећемо престати да нападамо

Дачић: Јасна порука да америчка подршка Приштини није безусловна

ОПСАДНО СТАЊЕ У БЕОГРАДУ: Путина чува 7.000 српских специјалаца, мигови и снајперисти на крововима! ШАХТОВИ ЋЕ БИТИ ЗАВАРИВАНИ

(ВИДЕО) Може ли Србија са Русијом као Израел са Америком

Последњи корак: Може ли „Северна Македонија“ пасти у Њујорку

Kurir.rs/Blic

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
22°
29°
Wed
29°
Thu
29°
Fri
30°
Sat