Приватна архива
Србија Хроника

ТРАНСВЕСТИТ УБИЦА ПОСТАО ЖЕНА: Детаљи из затворске ћелије оптуженог за убиство студента

Оптужени за убиство студента Марка Радовића из притвора иде у Клинички центар, где га прегледају искључиво жене, каже његова мајка.

(ФОТО) Ово је навијач Партизана који је РАЊЕН У БЛОКУ 62! Позадина обрачуна у Новом Београду!

– Мој Горан је коначно постао права жена! Добио је своју терапију, тако да његов живот више није угрожен! Предстоји му само операција и оно што га највише „коље“ – да промени личну карту, јер у њој стоји да је мушко!

Тако на почетку своје исповести за „Ало!“ прича Драгица Абдулов, мајка трансвестита Горана Абдулова (34) званог Јована Трансица из Железника, који се терети да је убио Марка Радовића (24), студента из Босне и Херцеговине, у његовом стану у Земуну.

ШТА СЕ ЗАПРАВО ДЕСИЛО У КРАГУЈЕВАЧКОМ ДОМУ ЗДРАВЉА? Енигма се наставља: Лекари сада поднели тужбу против мајке?!

– Видела сам га у петак, када сам била у посети! Добро је, колико је могуће да буде. Не може да му буде богзна шта међу четири зида. Добро се осећа, прихватио је своју судбину! Шта да радимо! Сада све коначно иде нормално. Купујем хормонске таблете, које му носим у Централни затвор. Добро би било да добије ампуле женског хормона, који би му се директно убризгао. То би било лакше за њега, али немам новца, мала ми је пензија. Чујем да се јављају неки да му обезбеде ампуле. Предстоји му само операција полног органа.

Хапшење сина шефа тзв. косовске тајне службе са ДРОГОМ И ОРУЖЈЕМ – кочница за улазак тзв. Косова у Интерпол?!

Једино би волео још да промени личну карту, јер је у њој мушко – прича Драгица Абдулов.

Горанова мајка истиче да се он налази на мушком одељењу Централног затвора, али да га прегледају искључиво жене и да се сви добро опходе према њему.

РТС ЦЕНЗУРИСАО МИЛЕНУ РАШИЋ ЈЕР ЈЕ ПОМЕНУЛА СРПСКО КОСОВО!

– Он је практично жена на мушком одељењу. Најважније је да добија терапију. Воде га из затвора у Клинички центар, где га прегледају искључиво жене и раде му све анализе. И даље не знам зашто се све то догодило… Он се никада није ни потукао! Стално се изнова питам, али шта ћемо. Нема више шта да се прича, нажалост! Потпуно сам сама, немам с ким ни да поделим бригу – прича Горанова мајка.

ДАРКО ЛАЗИЋ ДОЖИВЕО ТЕШКУ САОБРАЋАЈКУ: Слетео аутом с пута и преврнуо се на КРОВ!

(ВИДЕО) ИСПОВЕСТ ВОЗАЧА СА БРАНКОВОГ МОСТА: „Ауди“ је дивљао, ударио у други аутомобил, ПА У МОЈ СА ДВОЈЕ ДЕЦЕ!

(ФОТО) У Кини отворен НАЈДУЖИ МОСТ преко мора на свету, ево колики земљотрес може да издржи!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Бомба испред куће Џорџа Сороша у Њујорку

(ВИДЕО) СНИМЉЕНИ ПОСЛЕДЊИ ТРЕНУЦИ ЖИВОТА САУДИЈСКОГ НОВИНАРА: Скривене камере откриле шта се дешавало са Кашогијем пре него што је ЛИКВИДИРАН у конзулату!

ЈУНАК КОЈИ ЈЕ ОСВЕТИО КРАГУЈЕВАЧКЕ ЂАКЕ: Левом руком је шчепао за косу немачког официра, главу му прибио уз јастук, а десном руком му зарио нож у срце

МИСТЕРИОЗНА СМРТ БРИТАНСКИХ ВОЈНИКА КОЈИ СУ БИЛИ У БИХ: Лондон у шоку, најављује опсежну истрагу!

Ало, Република

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
29°
29°
Fri
30°
Sat
27°
Sun
26°
Mon