Printscreen
Србија Хроника

ТРАГЕДИЈА КОД ПОЖАРЕВЦА: Кобни повратак кући

Идентификован један од двојице настрадалих у судару код Пожаревца. Погинуо Млађан Михајловић, а његова супруга Жаклина повређена.

У директном судару два аутомобила који се догодио у понедељак на путу Велико Градиште – Пожаревац, на лицу места преминуо је возач „фијата пунто“, Млађан Михајловић (48) из Ћириковца, док је његов сувозач, још непознатог идентитета, преминуо на путу до Опште болнице у Пожаревцу. Повреде опасне по живот задобила је Млађанова супруга Жаклина (44), која је из пожаревачке болнице хитно превезена у београдски Ургентни центар.

Возач другог аутомобила, марке „фијат мареа“, Г. Ј. (29) из околине Пожаревца, прошао је само са лакшим повредама, јер су га заштитили и спасли ваздушни јастуци. Тела преминулих послата су на обдукцију у Општу болницу. У току је и поступак идентификације преминулог сувозача, јер он код себе није имао никаква лична документа.

До несреће је дошло када је Михајловић, возећи у смеру ка Београду, зауставио ауто код непрегледне кривине и покушао да направи полукружно и врати се кући. У том тренутку из супротног смера наишао је „фијат мареа“, па је дошло до директног судара. Према причама неких мештана Ћириковца, Михајловић је на пут кренуо са супругом и још једним старијим мушкарцем, који је, као мајстор, нешто требало да им одради.

– У близини скретања за Пожаревац, сетили су се да су нешто заборавили, па је Млађан покушао да окрене ауто и врати се кући. Тад је баш наишао други ауто, који је ишао ка Великом Градишту, и дошло је до судара – причају мештани.

СЛАБО СЕ ДРУЖИЛИ

МЕШТАНИ Ћириковца кажу да су супружници Михајловић, који имају двоје одрасле деце, били повучени и слабо су се дружили са осталима у селу. О настрадалом сувозачу ништа не знају и претпостављају да није из ових крајева. Тачан узрок ове саобраћајне несреће и смрти двојице људи биће утврђен по завршетку истраге и по пристизању извештаја са обдукције.

Извор: Новости

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

УЖАС! КОРИСТИЛИ ДЕЦУ КАО ЉУДСКЕ БОМБЕ!

Мадуро најавио посету Русији и састанак са Путином

Масовна туча миграната код Калеа

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
29°
Fri
30°
Sat
29°
Sun
27°
Mon