Foto: Pixabay, Facebook/Luka Radulovic, Google maps
Србија Хроника

ТОТАЛНИ ОБРТ У СЛУЧАЈУ ЛУКЕ РАДУЛОВИЋА! Откривен МОТИВ убиства? Истрага иде у НОВОМ правцу!

О мотиву за убиство Луке Радуловића (37), који је 18. априла ликвидиран у кафани "Испод моста", у Црнотравској 8 у Београду и даље се нагађа.

Као главни разлог углавном се наводе трговина дрогом, дугови и цинкарење. Међутим, како се сазнаје, део истраге усмерен је и ка шверцу аутомобила из Шведске и Немачке. Према информацијама, Радуловић се некоме озбиљно замерио у том послу.

Запад креће снажно против Русије пре „завршне кривине“

Да је превара у шверцу аутомобила могућ разлог за ликвидацију, могло се чути још на Радуловићевој сахрани. Тада се шапутало да је он у Немачкој и Шведској преварио своје сараднике, а да је после неколико месеци уследила њихова освета.

Пошто је хитно превезен на реанимацију, подлегао је повредама. Нападач је Радуловића упуцао у стомак.

СНАЈПЕРИСТА ДЕЈАН БЕРИЋ: Наши борци једва чекају да Украјинци испуне своје претње

Лука Радуловић је одавно био познат полицији. Против њега је поднето више кривичних пријава због разбојништава, поседовања и растурања наркотика, као и због насилничког понашања.

Informer

Обезбеђивао је локале по Београду, али и Европи. У јулу прошле године бринуо је и о безбедности једног ресторана у Бечу. Тамо се сукобио са извесним Чеченима где је у обрачуну оружјем ранио двојицу. Од тада је био у Србији.

(ВИДЕО) ПУЦАО У ЈАБУКУ, ПОГОДИО СВАТА: Погледајте снимак са крваве свадбе код Ужица

Постојале су информације да је сарађивао са Филипом Кораћем и Луком Бојовићем, а преко њих и са шкаљарским кланом. Био је познат као човек који „одрађује послове за градске фаце“.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Русија: Кијев дигао руке од политике — проблеме решава силом

ПРОТЕСТИ, КОНЦЕРТИ, РОШТИЉАЊЕ… Ево шта ће се све данас дешавати по Србији за Празник рада!

(ВИДЕО) НЕТАЊАХУ ОТКРИО ТАЈНА ИРАНСКА ДОКУМЕНТА: Лагали су да никада нису правили атомску бомбу, имам пола тоне доказа за то!

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
27°
28°
Fri
17°
Sat
19°
Sun
19°
Mon