Foto: Dragana Udovičić
Спорт

ТОРЦИДИНИМ ХУЛИГАНИМА 15 ДАНА У ПАДИЊАКУ: Кад одробијају хрватским навијачима следи ШУТ-КАРТА из Србије!

Прекршајни апелациони суд у Београду одбио је жалбе навијача "Хајдука" из Сплита и потврдио првостепену пресуду којом су осуђени на по 15 дана затвора и удаљење странаца из Србије, док је пресуда укинута једном малолетнику.

ВЕЛИКА АНКЕТА о статусу Косова и Метохије

Ови хрватски навијачи су одмах по изрицању пресуде Прекршајног суда 4. августа, упућени на издржавање казне у затвор у Падинској скели, јер жалбе нису одлагале извршење пресуде.

(ФОТО) УЗНЕМИРУЈУЋЕ! Погледајте повреде Јелене Голубовић након што ју је комшиница НАПАЛА НОЖЕМ!

Од њих 14 осуђених на пресуду су се жалила осморица, жалбе су одбијене у односу на њих седам, а усвојена је жалба изјављена у односу на малолетника и он је одмах пуштен из затвора, прецизирали су за Тањуг у Прекршајном апелационом суду.

Ево ко и како користи трагичну смрт Давида Драгичевића за дестабилизацију РС

Они су осуђени у скраћеном поступку за прекршај из Закона о јавном реду и миру „непристојно, дрско и безобзирно понашање у групи“, односно због дивљања на бензинској пумпи у Врчину приликом путовања на утакмицу сплитског Хајдука у Бугарској. Истом одлуком изречена им је мера удаљења странаца са територије Републике Србије од годину дана, тако да ће након одслужења казне бити депортовани у Хрватску. Осталих 13 навијача из Хрватске који су у овом прекршајном поступку били ослобођени, одговарали су кривично.

(ФОТО) ПОШТОВАНИ БУШАЧУ ГУМА! Српски швалер брутално одговорио мужу рогоњи поруком због које се смеје интернет!

FOTO: DRAGANA UDOVIČIĆ

ПРВЕ ЖРТВЕ ТРАГЕДИЈЕ У ЂЕНОВИ: СПАСИОЦИ СЕ ШОКИРАЛИ КАД СУ НАШЛИ ТЕЛА ТРОЧЛАНЕ ПОРОДИЦЕ! У том тренутку зазвонио је телефон, а НИКО НИЈЕ СМЕО ДА СЕ ЈАВИ!

Они су се прошле седмице нагодили са Другим основним тужилаштвом и признали кривицу за тешку крађу на бензинској пумпи у Врчину прошле седмице, за условне казне од шест месеци затвора с роком провере од две године и протеривање из Србије од две године.

ВУЧИЋ ПОТВРДИО: СНС ме продао и забио ми нож у леђа

Они су одмах потом протерани из земље, део њих у среду а други део у четвртак. Укупно 28 навијача из Хрватске ухапшено је 3. августа приликом повратка из Бугарске, јер су два дана пре тога направили хаос на бензинској пумпи, писањем усташких графита, крађом робе из продавнице и непристојим и безобзирним понашањем.

БИЛА ЈЕ НАЈВЕЋА ЗВЕЗДА ЈУГОСЛАВИЈЕ, МУШКАРЦИ СУ УМИРАЛИ ЗА ЊОМ! Постигла светску славу, била у браку са политичарем, а данас продаје намештај да би преживела

Интересантно је да Хајдук из Сплита сутра игра у Букурешту са Стеауом па остаје да се види којим ће путем овог пута навијачи из Хрватске проћи и како ће се понашати.

НАЈВЕЋА ПОТРАГА ЗА БЛАГОМ У СРБИЈИ ДЕСИЛА СЕ 90-ИХ: Група жестоких момака тражила је БОГАТСТВО НЕМАЊИЋА, а долазио је и Аркан!

СРБИН ВОЗИО АУТО-ПУТЕМ У СУПРОТНОМ СМЕРУ: А кад су полицајци чули разлог шокирали су се!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ФОТО) ЈЕДНА ОД НАШИХ НАЈЛЕПШИХ ГЛУМИЦА ПОГИНУЛА ЈЕ ПРЕ 18 ГОДИНА: Речи њене сестре ће вас ШОКИРАТИ! Ово је дан кад су уздисаји кратки…

ЕКСПЛОЗИЈА У ЈАГОДИНИ! Бачене ДВЕ БОМБЕ у двориште, деминери на терену! Сукоб крими група потреса град!

(ВИДЕО) АГРЕСИВНИ ХРВАТИ-ЖЕСТОКА ТУЧА НА ХРВАТСКОЈ ПЛАЖИ! ГОСТИ КАФИЋА ВЛАСНИКУ СЛОМИЛИ ВИЛИЦУ: Жене им браниле да пију, они напали конобаре! Деца вриштала!

САОПШТЕЊЕ ЛДП КОЈЕ ЋЕ РАЗБЕСНЕТИ МНОГЕ У СРБИЈИ: Косово је отишло од нас и…

УЖАС У КЛАДОВУ Новица и Наташа заскочили старицу (69) у ходнику зграде, а онда су јој урадили нешто крајње одвратно

ТАЈНИ НАТО ПРОЈЕКАТ У СРБИЈИ: Тровали нас жутим прахом!

Kurir.rs/Tanjug

Оставите коментар