Printscreen
Регион

ТОМПСОН НА СУЂЕЊУ ЗБОГ УСТАШКОГ ПОКЛИЧА: Не осећам се кривим што сам узвикивао “за дом спремни”

Осам месеци од подношења кривичне пријаве поднете против хрватског певача Марка Перковића Томпсону, који промовише усташке песме, тек ових дана је почело суђење.

(ВИДЕО) РУСКА ВОЈСКА НАПРАВИЛА ЗВЕР КОЈА ЛЕДИ КРВ У ВЕНАМА: Волкособ, хибрид пса и вука, ТАЈНО ОРУЖЈЕ ГРАНИЧАРА!

Осам месеци од подношења кривичне пријаве поднете против хрватског певача Марка Перковића Томпсону, који промовише усташке песме, тек ових дана је почело суђење на којем је он рекао да се не осећа кривим и да сматра да није прекршио закон узвикивањем поклича „за дом спремни“.

ТАКО СЕ ТО РАДИ – ШАМАР МОСКВЕ ПОДГОРИЦИ: Ево колико ће Црногорце коштати један протерани руски дипломата!

 Кривична пријава против Томпсона је поднета пошто је на концерту у Слуњу, 5. октобра прошле године, када је поводом обележавања годишњице војно-полицијске акције Олуја, певао песму „Бојна Чавоглаве“ у којој се спомиње тај усташки поклич.

(ВИДЕО) ЏУМБУС У СТУДИЈУ ТВ ХЕПИ: Докторка Грујичић напустила емисију, сукобила се са Јеленом Милић око ПОСЛЕДИЦА НАТО БОМБАРДОВАЊА СРЈ!

Перковићу се суди у Карловцу, Сталној служби Слуњ, а по полицијском оптужном предлогу због кршења Закона о прекршајима против јавног реда и мира односно “дела којим се извођењем, репродуковањем песама, музике и текстова или ношењем или истицањем усташких симбола, текстова, слика и цртежа ремете јавни ред и мир”.

ПРОНАЂЕН ЧЕКИЋ КОЈИМ ЈЕ УБИЈЕНА ЈЕЛЕНА? Мистерија са Новог Београда унела пометњу у случај!

Портпаролка суда Блаженка Лугар Владић потврдила је да Перковић није долазио на почетак главне расправе, већ су његову одбрану примимли путем замолбеног Прекршајног суда у Сплиту, пише Јутарњи лист.

УКРАЈИНА ОТЕЛА РУСКИ БРОД СА ПОСАДОМ! Путин шаље ратну флоту у Азовско и Црно море!

Лист сматра занимљивим то што је Томпсон за адвоката ангажовао Даворина Карачића, који је врло близак хрватској десници, био је 10. на листи странке “Неовисни за Хрватску” Златка Хасанбеговића и Бруне Есих на изборима за Градску скупштину Града Загреба, радикални је члан БББ-а, а једном је већ на суду “одбранио” усташки поклич “за дом спремни”.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

НАТО МИСИЈА НЕ ОДГОВАРА НА ПИТАЊА: КФОР ћути о војнику који је снимао насиље, ТОКОМ ОТМИЦЕ МАРКА ЂУРИЋА!

Веритас: На Крупешкој висоравни некада живело 5000 Срба, данас тек око 600

(ВИДЕО) БУКНУО ПОЖАР Пламен гута болницу, у току евакуација пацијената

НОВИ ДЕТАЉИ ПРВЕ ОТМИЦЕ ЗЕМУНСКОГ КЛАНА, СТАРЕ 21 ГОДИНУ Шиптара сам знао површно, нисам пословао с њим!

НАЈВАЖНИЈИ СИМБОЛ ВАСКРСА: Ево зашта прво јаје мора да се офарба У ЦРВЕНО и ово ОБАВЕЗНО треба да урадите са старом ЧУВАРКУЋОМ

Извор: Новости

Оставите коментар