Printscreen
Свет

(ВИДЕО) ТИТАНИК НИЈЕ ПОТОПИЛА САНТА ЛЕДА, ВЕЋ ВАТРА КОЈА ЈЕ БУКТАЛА ТРИ НЕДЕЉЕ: Британски Канал 4 изнео шокантне доказе!

Потонуће Титаника проузроковао је огроман пожар у трупу брода, а не његов судар са сантом леда, сматрају стручњаци

Најновији докази упућују на то да је велика ватра у трупу брода горела скоро три недеље пре него што је испловио из луке у Саутемптону, пише „Индипендент“.

МРАЧНИ ДЕТАЉИ! ШЕСТ ГОДИНА ВОЗИ БЕЗ ДОЗВОЛЕ! Дарко Лазић се одвалио од алкохола пре удеса!

Упркос томе што су стручњаци и раније разматрали овај сценарио, ретке фотографије које су тек недавно проучене показале су да би пожар заиста могао да буде узрок потонућа некада највећег путничког брода на свету.

Потонуће Титаника проузроковао је огроман пожар у трупу брода, а не његов судар са сантом леда, сматрају стручњаци.

Железњак: Вратите Косово у СБ УН

Најновији докази упућују на то да је велика ватра у трупу брода горела скоро три недеље пре него што је испловио из луке у Саутемптону, пише „Индипендент“.

Упркос томе што су стручњаци и раније разматрали овај сценарио, ретке фотографије које су тек недавно проучене показале су да би пожар заиста могао да буде узрок потонућа некада највећег путничког брода на свету.

СПРЕМИТЕ СЕ ЗА 10 ЦЕНТИМЕТАРА СНЕГА Чека нас најхладнији 31. октобар у последњих 100 година!

У документарцу „Titanic: The New Evidence“ британског Канала 4, наводи се да је брод такође усидрен на супротну страну од оне којом је првобитно требало да исплови, како путници не би видели ватру.

Албанцима сметају православне светиње: Траже рушење цркве на Румији

– Нико до сада није истражио ове трагове. Они потпуно мењају целу причу. Металуршки стручњаци објаснили су нам да челик на високим температурама постаје крт и да се његова јачина смањује за 75 одсто. Када је брод ударио у санту леда, зид трупа био је већ толико ослабљен да се лако покидао. Знало се за пожар, али је одлучено да се проблем заташка. Титаник никада није ни требало да исплови – наводи Малони.

АНА СЕВИЋ У СУЗАМА УШЛА У БОЛНИЦУ: Бивша жена моли лекаре да га спасу, ћеркица Лорена не зна за несрећу!

ДАРКО ЛАЗИЋ МЕСЕЦИМА НЕЋЕ МОЋИ ДА СТАНЕ НА НОГЕ? Прогнозе нису охрабрујуће

Реј Бостон, стручњак који више од 20 година проучава путовање Титаника, изјавио је још 2008. године да верује да је бар десетак дана пре него што је брод напустио Саутемптон на њему избио пожар, највероватније током тестирања његове брзине.

ОТКРИВЕНО КАКО ЈЕ ДОШЛО ДО НЕСРЕЋЕ У КОЈОЈ ЈЕ ДАРКО ТЕШКО ПОВРЕЂЕН: Лазић направио страшну грешку

Бостон је истакао да је тај пожар могао да проузрокује „озбиљне експлозије“ под палубом пре него што би Титаник стигао до Њујорка.

ОВА ЖЕНА ЈЕ УНИШТИЛА ФУДБАЛСКУ МАФИЈУ: Мама, мој муж пере паре преко мене! Овако је полиција прислушкивала СВЕ!

У несрећи која се догодила у априлу 1912. године настрадало је више од 1.500 људи.

ЛЕКАРИ ХИТНО ПОЗВАЛИ РОДИТЕЉЕ НА РАЗГОВОР! Отац Дарка Лазића код доктора: Видећемо шта ће бити

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ОПТУЖНИЦА „ТАНКА“! Наставља се судска агонија у случају „Марјановић“, суд тражи нове доказе против Зорана

(ВИДЕО) СТРАХОТА ИЗ ВРТИЋА ПОТРЕСЛА РЕГИОН Васпитачица крвнички тукла и малтретирала децу, отац једног малишана не може да дође себи од беса

(ВИДЕО) НАТО АВИОНИ ТРАЖЕ РУСКЕ ВОЈНЕ БАЗЕ! У току грозничава потрага за С-300, С-400, С-500 И ИСКАНДЕРИМА!

НОВИ ШОКАНТНИ ДЕТАЉИ Отац Маријане Мићић умало погинуо у обрачуну црногорских кланова, бомба била намењена ПОЗНАТОМ МАФИЈАШУ!

(ВИДЕО) НА ПОМОЛУ НОВИ РАТ И ОТИМАЊЕ СВЕТИЊА НА КОСОВУ! Руски историчар Георгиј Енгелхарт: Запад спрема пакао за нашу земљу!

„ЋАО, ЛЕПА СИ, ХОЋЕШ ДА МИ БУДЕШ ДЕВОЈКА“ Предраг послао женама 5.000 порука преко Фејсбука! Одреаговало је само њих 15, а одговоре које је добио…

Извор: Informer

Оставите коментар