FACEBOOK/INDONESIAN CONSULATE GENERAL OSAKA
Свет

ТИНЕЈЏЕР 49 ДАНА ПРЕЖИВЕО САМ НА ОКЕАНУ! Јео сам кад уловим рибу, пио морску воду и читао Библију док су ајкуле кружиле око мене! Бродови су САМО ПРОЛАЗИЛИ!

Индонежански тинејџер Алди Новел Адиланг (18) преживео је 49 дана сам на Пацифичком океану пошто је олуја откинула његову малу дрвену барку са веза и послала на путовање дуже од 2.500 километара, а коначно је спасен у близини острва Гуам, америчке територије у Пацифику.

После недељу дана остао је без оно мало хране што му се затекло и преживљавао је ловећи рибу и цедећи морску воду кроз одећу да би имао шта да пије.

ОДРЖАН ХИТАН САСТАНАК СА ВЛАДИМИРОМ СТОЈКОВИЋЕМ Ево шта каже управа Партизана поводом случаја „Срамота ме што сам Србин“

Адиланг испричао да је на барци, која се назива ромпонг, укључивао лампу сваки пут када би угледао неки брод да пролази близу и да се и не сећа колико их је прошло „не знајући за његову несрећу“.

(ВИДЕО) ЛЕЖАО ЈЕ У СВОЈОЈ МОКРАЋИ! ММА борац Душан Џакић нокаутирао момка испред клуба! Разлог шокантан

FACEBOOK/INDONESIAN CONSULATE GENERAL OSAKA

„Мислио сам да никада више нећу видети родитеље, па сам се молио сваког дана“, казао је Адиланг који се почетком овог месеца вратио у своје мало приобално село у Индонезији.

СВИМА У СРБИЈИ ЈЕ СТИГАО ПОЗИВ ИЗ БАНКЕ: Ако не дођете до краја новембра, БЛОКИРАЋЕ ВАМ КАРТИЦЕ! Ево о чему је реч

Индонежански конзулат у јапанском граду Осаки саопштио је да је тинејџера спасао брод који је код обала Гуама пловио под панаском заставом и да се Адиланг почетком овог месеца с индонежанским званичницима вратио у родну земљу.

Дипломата из овог конзулата Фаџар Фирдаус изјавио је листу Џакарта посту да им је „Алди казао да је био уплашен и често плакао“.

УЖАСНА ТРАГЕДИЈА! ДЕВОЈЧИЦА (12) ПОГИНУЛА У НИШУ! Возач „фијата“ је прегазио ВОЗЕЋИ У РИКВЕРЦ!

НБЦ наводи да је Адиланг локалним медијима испричао да је после неког времена стекао навику сваког јутра лови рибу, а по подне чита Библију коју је понео са собом. Наводи се да је око његовог ромпонга једног дана почела да кружи ајкула.

(ВИДЕО) ТУЧА ЗБОГ ДРЕСОВА! Погледајте жесток обрачун Делија и Руса испод северне трибине

„Могао сам само да се молим да ће ајкула да оде“, рекао је Адиланг.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Приштина: Од 1990. до 1999. Београд направио штету од 22 милијарде долара

(ФОТО/ВИДЕО) Деца богатих ШИПТАРА БАХАТО се размећу с новцем, а због њихових слика многи су ПОБЕСНЕЛИ

Владика Николај Велимировић открио истину: Не носите црвени конац око руке, поготово га не стављајте деци!

Курир/Танјуг

Оставите коментар