Printscreen
Србија Хроника

ТЕЖАК УДЕС: Погинула девојка, после превртања ауто завршио на крову

У Београду се протекле ноћи догодила тешка саобраћајна незгода у Улици 1. маја, када се преврнуо аутомобил при чему су три особе тешко повређене, а једна од њих је преминула након покушаја реанимације, рекла је Танјугу портпарол Хитне помоћи Нада Мацура.

Према њеним речима, до те незгоде је дошло у 21:50 сати код броја 39, а на лице места изашли су, поред екипе Хитне помоћи, и ватрогасци и полиција.

Једна 20-годишња особа је у тој незгоди задобила отворени прелом обе ноге и пребачена је у Ургентни центар, док је друга особа, стара 22 године, с повредама кичме реанимирана и, такође, превезена у ту здравствену установу.

Трећа особа, стара 21 годину, реанимирана је, али је преминула.

Протекле ноћи догодиле су се још две саобраћајне незгоде – у 19:48 сати на углу улица Бранка Радичевића и Жарка Зрењанина у Борчи лакше су повређена два мушкарца од 23 године старости, и потом пребачена у Ургентни центар.

У 01:47 сати на углу Далматинске и Улице Станоја Главаша лакше повреде задобио је 21-годишњи мушкарац, који је такође пребачен у Ургентни центар.

Хитна помоћ је, навела је Мацура, ноћас имала укупно 95 интервенција од којих 16 на јавном месту, а за помоћ су се највише јављали срчани болесници и астматичари.

Како је додала, јуче је забележено 137 интервенција Хитне помоћи од којих 49 на јавном месту, укључујући шест саобраћајних незгода међу којима је једна, која се догодила око 13:30 сати, била тешка и у њој је повређена млађа женска особа.

Извор: Танјуг

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Тадић се ломи између Шутановца и Јанковића

Како препознати психопату на Фејсбуку?

Одмах избришите ову апликацију са вашег телефона!

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
28°
30°
Wed
31°
Thu
25°
Fri
24°
Sat