Printscreen
Друштво Србија

ТЕШКЕ ОПТУЖБЕ: Брат ми је преминуо јер смо слепо веровали Мирољубу Петровићу

Мирољуб Петровић убеђује људе оболеле од тумора да не иду код лекара већ у његов центар, где им дебело наплаћује "лечење". То тврди Биљана Јовановић (32), чији је рођени брат Славчо Петров (31) преминуо 7. јануара након што су слепо веровали у речи Мирољуба Петровића.

Биљана каже да им је Петровић рекао да ни случајно не иду лекару кад је њеном брату откривен тумор на мозгу и да ће му од његових тинктура бити боље, те је, како тврди сестра, када је младић преминуо, сву кривицу свалио на породицу.

ЦЕРАР НАПАО СРБИЈУ ЗБОГ ПУТИНА! Змаго Јелинчич му ЖЕСТОКО ОДГОВОРИО!

Годинама пратили предавања

Биљана каже да је дијагноза тумора њеног брата потресла породицу и да су спас покушали да потраже код Петровића пошто су гледали његове снимке о исхрани и лечењу неизлечивих болести.

– Годинама смо слушали његова предавања не знајући да ће једног дана да ми затреба. Контактирала сам са њим преко мејла и одговорио ми је истог дана. Писао ми је да се не плашимо, да се то брзо и лако решава, притом нас убеђујући да не идемо код лекара – каже Биљана.“Блиц“ је имао увид у преписку Биљане Јовановић и Мирољуба Петровића, који јој је одговарао путем мејла његовог ЦПС центра (Центар за природњачке студије). У одговору који је Петровић послао пише да „нема потребе да се узбуђују, да се то брзо и лако решава“, и написао им „програм оздрављења“, препоручујући младићу оболелом од тумора да 30 дана пије само сокове, те да купују његове препарате.

ЗАТРПАЋЕ НАС: Србија се пробудила под дебелим снегом који неће престати да пада до суботе! Нападаће и до ПОЛА МЕТРА!

Биљана прича да је Славчо радио магнетну резонанцу, која је показала да је 90 одсто реч о бенигном тумору, и да би, уколико се оперише, постојала могућност да моторичка функција мозга буде оштећена. Петровић је оштро реаговао на то што су се уопште обратили лекарима, прича Биљана, написавши јој да се „не баве глупостима и да им је он послао једину терапију која може да му помогне“, као и да „лекове које су му дали лекари не узима“, те да „није важно шта каже магнетна већ како се њен брат осећа“.

Славчо је провео и шест дана у Петровићевом центру, прича Биљана. Према њеним речима, дан у центру наплаћивали су им 120 евра.

– То је једна обична кућица са баштом, није никакав институт. Брат је тамо примао тинктуре које прави др Петровић, молио се, шетао. Никаква испитивања нису рађена – додаје Биљана.

ДОДИК ОДГОВАРА НА БАКИРОВЕ ПРОВОКАЦИЈЕ: Можемо преко ноћи да успоставимо контролу на границама!

Оптужио породицу

Како се здравствено стање младића није променило ни након тога, Биљана је опет писала Петровићу, а он им је одговорио да уколико би Славчо био „годину дана у њиховом центру и живео под надзором стручног лица, сигурно никад не би имао епилептични напад“, као и да „њен брат има проблем са демонима“.

Када је Славчо преминуо, Петровић је оптужио породицу да је „уништила дете“, каже Биљана.

Тужилац: Породица да поднесе кривичну пријаву

Због оваквог Петровићевог деловања постоје индиције да је починио тешко кривично дело против здравља људи, каже за „Блиц“ Предраг Миловановић, тужилац из Удружења судија и тужилаца Србије, коме смо представили чињенице из овог случаја.

КАРАМБОЛ НОЋАС КОД МАРАКАНЕ: ГСП аутобус проклизао па се закуцао у ограду код Звездиног стадиона!

– За овакву врсту кривичних дела, уколико истрага покаже да је услед бављења надрилекарством наступила смрт, прописане казне су од две до 12 година затвора – каже Миловановић. Он истиче да би у овом случају сестра преминулог младића требало да поднесе кривичну пријаву против Петровића или достави доказни материјал тужиоцу који ће покренути истрагу и утврдити чињенице.

Петровић без коментара

Када су новинари позвали Петровића и упитали га за коментар, он је поручио да не жели да говори за новине.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) МИСТЕРИЈА ЛОБАЊЕ СА КАВКАЗА: Руски научници открили скелет чији изглед их је оставио без даха!

СТИЖЕ АПОКАЛИПСА: Исак Њутн израчунао кад нас очекује смак света, све је ЗАПИСАНО У БИБЛИЈИ! Није нам још много остало!

Нова америчка стратегија: „Јастребови човечанства“ против Русије и Кине

(ВИДЕО) Жестоки сукоби у Каракасу, одјекују јаке експлозије

(ВИДЕО) Како се калио „Путинмобил“

Дубоки удар: Америка започела још једну „меку интервенцију“ у Јужној Америци

ЦРНОГОРСКОГ ДИВА ОД 2 МЕТРА СУ СЕ СВИ ПЛАШИЛИ КАО САМОГ ЂАВОЛА: Аркан је само једном виђен како плаче, на сахрани овог човека!

Блиц/Република

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
23°
31°
Thu
24°
Fri
24°
Sat
24°
Sun