Foto: Privatna Arhiva
Србија Хроника

ТЕШКА ТРАГЕДИЈА У СТАЈИЋЕВУ КОД ЗРЕЊАНИНА Моја Ивана је отишла у купатило, али није искључила бојлер. Док је била у туш-кабини, струја је пробила кроз туш…

Ивана Рошуљ (23) из Стајићева код Зрењанина погинула је у 4. јануара у својој кући, у улици Милорада Стојанова 36, када ју је ударила струја из бојлера док се туширала!

ДАНАС ЈЕ БАДЊИ ДАН Бадњаком у кућу уносимо здравље, срећа и напредак, у госте не треба ићи а ево зашто морате разбити један орах!

Она је тај дан око 18 сати ушла у купатило да се истушира, али је дошло до кратког споја и Ивана је преминула упркос напорима породице и лекара да је реанимирају.

– Моја ћерка је отишла у купатило, али није искључила бојлер. Док је била у туш-кабини, струја из бојлера пробила је кроз туш, те ударила у воду и туш-кабину у којој је била Ивана. Од удара, она ја пала из кабине на лавабо. Моја супруга и ја смо чули да се нешто ломи, али нисмо знали шта се дешава. Супруга је ушла унутра и нашла нашу ћерку на поду – рекао је за „Ало!“ Ивица Рошуљ (49), Иванин отац, који је полицајац у Сечњу.

ЛЕДЕНИ БАДЊИ ДАН! Ево какво нас време чека

Он нам је испричао да је Ивани срце радило, те да су одмах позвали Хитну помоћ и покушали да јој помогну.

– Лекари Хитне помоћи су два сата масирали Ивани срце, давали јој адреналин,
али нашој девојчици није било спаса – утучено нам је јуче рекао Иванин отац.

Иван прича да је његова ћерка радила у фабрици каблова у Зрењанину, али да је 8. јануара требало да пређе у фирму „Дрексмајлер“, где ради и њена мајка Станојка (43).

ДРАМА НА ЛЕТУ ЕР СРБИЈЕ ЗА ЦИРИХ! Узвикнуо је „БОМБА!“, настала је ОПШТА ПАНИКА, онда је реаговао КАПЕТАН АВИОНА!

– Ивана је завршила средњу школу, али је хтела да буде полицајка. Баш смо о томе причали и планирала је да се јави на нови конкурс у марту. Већ је била поднела захтев за место полицајке јер јој то јој је била велика жеља – да крене мојим стопама – рекао нам је Иван, у чију се кућу јуче сјатило цело Стајићево.

Отац трагично настрадале Ивана једва је прозборио да је она 10. јануара требало да прослави 24. рођендан.

– Не знам шта да кажем. Треба ово преживети – рекао нам је Иван Рошуљ, који је навео да је бојлер увек досад био исправан.
Ивана има и млађег брата Игора (18).

УЖАС У БОРУ! Дечак пропао кроз рударску јаму, лекари му се боре за живот

Цело Стајићево је у шоку због погибије младе Иване.

– Сви плачу и не могу да дођу к себи. Она је дивно дете, из дивне породице. С њима живи и бака, а деда јој је недавно преминуо. Увек се фино свима јављала. Излазила је, волела живот и увек је била дотерана – кажу комшије.

Иванино тело је 5. јануара било на обдукцији у Новом Саду, а 6. јануара треба да буде допремљено у Зрењанин.

Ивана ће бити сахрањена 6.јануара на месном гробљу у Стајићеву. Најпре ће бити довезена у њену кућу, а послеподне ће бити сахрањена на локалном гробљу.

(ВИДЕО) ГОРИ ЦЕЛА ФРАНЦУСКА У Паризу демостранти провалили у владину зграду, државни секретар евакуисан, у Кану горе него на бојном пољу

Често се сликала у купатилу

Иванина се често сликала у купатилу у којим је погинула и те фотографије постављала је на свој Фејсбук профил. На њима се виде бојлер и туш-кабина где је настрадала.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Вартоломејев поклон Кијеву: Цариград је одавно уклопљен у структуре НАТО-а

ПУЦЊАВА У НОВОМ ПАЗАРУ! Неколико хитаца испаљено на кућу бившег судије!

ОГЛАСИЛА СЕ ЕР СРБИЈА! Ево шта се тачно догодило на лету за Цирих!

Европа затрпана снегом, затворени путеви и пруге због лавина, нема летова

alo.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
22°
29°
Wed
29°
Thu
29°
Fri
30°
Sat