Printscreen
Србија Хроника

ТЕШКА САОБРАЋАЈКА КОД НИША: Четворо повређено у чеоном судару! Комшије чуле јак ударац па истрчале напоље!

НИШ – Четири особе, од којих су двоје деца стара 9 и 13 година, повређене су у судару аутомобила марке „опел вектра“ и „голф“ који се десио око 13.30 часова регионалном путу између Ниша и Алексинца недалеко од села Горња Топоница.

НЕК СЕ СВЕ ВРАТИ ПРОТИВ БРАЗИЛА: ОВАКО НАС КРАДУ ДЕЦЕНИЈАМА!

„Вектром“ која се кретала у правцу Ниша управљао је возач из Алексинца стар 35 година док се за воланом „голфа“, који је наилазио из супротног смера налазио Алексинчанин стар 31 годину. Аутомобили су се сударили чеоно, под околностима које се још утврђују, након чега је „голф“ завршио у јарку поред пута.

БЉУТАВО ДА НЕ МОЖЕ БЉУТАВИЈЕ: ОД ЛОГОРА ЗА ДЕЦУ, ПОСТАЛИ УНИЦЕФОВ “ГРАД ПРИЈАТЕЉ ДЕЦЕ”

„Пукло је као експлозија. Када смо истрчали из куће видели смо како отац и мајка ваде двоје деце из „голфа“. Аутомобили су доста оштећени од удара а једном је отпао точак. Примили смо повређене у кућу до доласка Хитне помоћи. Деца су се много уплашила и плакала су али изгледа да су само лакше повређена на срећу“, кажу Зоран и Биљана Коматиновић који живе у кући крај „Топоничког пута“ на којем се десила незгода.

ЖЕНЕ У СРБИЈИ ПОБЕСНЕЛЕ ЗБОГ НОВОГ ЗАКОНА! Од 1. јула ће неким Српкињама бити смањен максимум плата скоро ДУПЛО!

Како се сазнаје, у „голфу“ је повређено троје путника – мајка у двоје деце старе 9 и 13 година, док је у „опелу“ повређен путник стар 20 година.

У Хитној помоћи у Нишу кажу да су сви збринути путници имају лакше телесне повред еи да су превезени до Клиничког центра у Нишу ради даље опсервације и лечења.

НОВИ СКАНДАЛ: Католичка телевизија опевала хрватске фудбалере познатом усташком песмом!

„Четворо путника је након прегледа отпуштено из у Ургентног центра јер немају никакве озбиљније повреде. Деца ће додатно бити прегледана, превентивно, на Дечјој клиници за хирургију и ортопедију“, кажу у Клиничком центру у Нишу.

ЧЕГА СЕ ПАМЕТАН СТИДИ, ТИМ СЕ ВУК ПОНОСИ: ЕКОНОМСКИ УБИЦА ЋЕ УЧИТИ И МОЈУ ДЕЦУ!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЕСТРАДНА ЕКСПЛОЗИЈА! У телефону Дарка Костића пронађене МРАЧНЕ ТАЈНЕ ПОЗНАТИХ: Полиција открила које певачице и водитељке конзумирају НАРКОТИКЕ!

Договорен састанак Путина и Трампа, датум и место биће објављени сутра

ПУТИН: Још има наде за Америку и Русију!

ТРАМП ПРЕТИ БРИСЕЛУ: Дуго сте искоришћавали САД, е нећете више!

БРАВО ЗА АКЦИЈУ: ХУМАНИТАРНО УДРУЖЕЊЕ СКУПЉА ЗА КАЗНУ КРСТАЈИЋУ!

Извор: Kurir

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
22°
20°
Thu
20°
Fri
22°
Sat
25°
Sun