Printscreen
Хроника

ТЕШКА НОЋ У БЕОГРАДУ Мушкарац избоден ножем, тежак судар код Ресника

У Београду је протекле ноћи убоден ножем 30-годишњи мушкарац који је при том задобио тешку трауму, док је на Кружном путу после Ресника према Бубањ потоку дошло до судара у којем су две особе тешко повређене, рекла је Тањугу портпарол Хитне помоћи Нада Мацура.

Мушкарац је убоден ножем у 04:04 сати на углу Јужног булевара и Устаничке улице, а након тога је пребачен на реанимацију у Ургентни центар.

Судар два аутомобила код Ресника догодио се у 05:07 сати, након чега су интервенисале две лекарске екипе од којих је једна збринула тешко повређену 26-годишњу мушку особу коју је превезла на реанимацију у Ургентни центар.

Друга лекарска екипа збринула је 53-годишњег мушкарца, страног држављанина, који је такође задобио тешку трауму са вишеструким преломима обе ноге, рекла је Мацура, додавши да су на лицу места, поред Хитне помоћи, били присутни и ватрогасци и полиција.

У саобраћајној незгоди која се догодила у 00:40 сати на углу Гробљанске и Улице Љубе Ранковића у Остружници повређен је 35-годишњи мушкарац, који је збринут на лицу места, након чега је одбио даљи транспорт и добио упут.

На Зрењанинском путу су у 05:39 сати лакше повређена два мушкарца од 32 и 38 година старости, који су одбили даљи транспорт.

Хитна помоћ је ноћас имала укупно 117 интервенција од којих 25 на јавном месту, а од хроничних болесника јављале су се све групе – астматичари, срчани са болом у грудима, психијатријски и други, док је било и позива са сплавова због случајева алкохолисаних особа.

Јуче је, навела је Мацура, забележено 125 интервенција Хитне помоћи од којих 49 на јавном месту, укључујући пет саобраћајних незгода у којима није било тешких траума, а током дана помоћ је због високх температура указивана повећаном броју старијих особа које су колабиларе на улици.

 

Извор: Блиц

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
25°
25°
Mon
25°
Tue
24°
Wed
18°
Thu