Регион

ТЕРОРИШЕ ИХ ГОЛА КОМШИНИЦА НА ТЕРАСИ: Сваки дан се сунча без одеће, деца морају да гледају голотињу!

Један Осјечанин пожалио се хрватским медијима о једној девојци која се гола сунча на балкону и успут их упитао да је ли тако нешто уопште законито.

Осјечанину је засметао тај поступак па је поручио како се девојка сунча готово сваки дан и додао како то није примерено јер преко пута живе породице с малом децом.

ЗАКЛАО ЖЕНУ ЗБОГ ФЕЈСБУКА! Ово је ШОКАНТНА позадина СТРАВИЧНОГ ЗЛОЧИНА у Косјерићу!

„Готово сваки дан може се видети како се у суседној згради на балкону гола сунча једна девојка. То није прикладно, с обзиром на то да преко пута живе породице с малом децом. Кад год деца изађу на балкон, морају да гледају голотињу па ме занима је ли то према нашем закону забрањено“, написао је.

ОВО ЈЕ ВОЈНИК КОЈИ СЕ УБИО У СУРДУЛИЦИ: После свадбе се упуцао из ловачке пушке!

Како се наводи, полиција кажњава због прекршаја вређања или омаловажавања моралних осећаја грађана. Према члану 14. хрватског Закона о прекршајима против јавног реда и мира, за такав чин предвиђена је новчана казна.

„Морал схватамо као општеприхваћени стандард друштвеног понашања, тако да радња прекршаја у правилу представља понашање које знатније одступа од ставова средине у којој се одвија. У пракси то је најчешће обављање физиолошких потреба на јавном месту, као и разголићавање“, поручила је полиција.

(ВИДЕО) ЈЕЗИВО СВЕДОЧАНСТВО ЖЕНЕ КОЈА ЈЕ 10 ГОДИНА ЖИВЕЛА У ЛАНЦИМА: И сад ми се повраћа кад осетим мирис хране коју ми је спремао!

Балкони су такозвана фиктивна јавна места

Иако већина сматра као су балкони и терасе приватне, полиција сматра да у одређеном тренутку могу постати и јавна места, названа “фиктивна јавна места”.

УЖАС У ЗАЈЕЧАРУ, МУШКАРАЦ (60) СКОЧИО С ПРОЗОРА: Отишао у смрт због двособног стана

„Изложена је погледима јавности или је последица радње наступила на јавном месту, а што може бити и гласна музика из станова или кућа која се чује на улици и слично“, поручила је полиција.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) ЛАЗАНСКИ ОТКРИВА: Вучић ће са Путином марширати у строју Бесмртног пука и носити слику свог деде

ПРОВЕРИТЕ ЗАШТО СЕ ПРИЧА О ДЕЧАКУ ИЗ БЕОГРАДСКОГ АУТОБУСА 37 МУЊЕВИТО ШИРИ ФЕЈСБУКОМ: У рукама држи кесицу чоколадних бомбона и пружа их ка мени…

(ВИДЕО/ФОТО) ЕКСПЛОДИРАО АУТОБУС У ЦЕНТРУ РИМА! Сумња се на тероризам!

АМЕРИКА ДА ОБЈАСНИ КОМЕ ДОСТАВЉА МИЛИОНЕ ДОЛАРА: Шта пише у извештају Владе Српске СБ УН

(ВИДЕО) ТЕРОРИСТА ВЕСЕЉИ ОРГАНИЗАТОР МОНСТРУОЗНОГ ЗЛОЧИНА?! 17 година од напада на српски аутобус на Косову!

СИНИША МАЛИ МЕЊА ВУЈОВИЋА?! Влада пронашла решење за новог министра финансија

КАБИНЕТ АНЕ БРНАБИЋ: Вујовић обавестио премијерку о оставци

Извор: Курир/ Глас Славоније

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
28°
Fri
18°
Sat
20°
Sun
17°
Mon