Printscreen TV Prva
Друштво Србија

ТЕЛЕНОВЕЛА У ПОЖЕГИ: Украо младу са свадбе, због ње му бушили гуме, а онда сви заједно завршили на суду

Милијану Тановићу из Луновог Села у околини Пожеге чак четири пута бушили су гуме из љубоморе и то због само једне жене. Онда је поднео тужбу против човека на кога је сумњао, а пошто се испоставило да је оптужио погрешног човека, сада мора да му плати 100.000 динара одштете!

Кад му је прекипело због бушења шест гума на трактору и комбајну, Милијан је решио да пресавије табак и поднесе тужбу против столара на ког је сумњао, али је суд рекао да је оптужио погрешног човека коме сад мора да плати близу 100.000 одштете.

(ВИДЕО) ЛЕЖАО ЈЕ У СВОЈОЈ МОКРАЋИ! ММА борац Душан Џакић нокаутирао момка испред клуба! Разлог шокантан

– Више од 60 километара да пређе због жене, да избуши гуме. Који му је то разлог? Ја то никад не бих урадио – каже Тановић за емисију ТВ Прве „Нећете веровати“.

Jedna od kamera na imanju
Printscreen TV Prva

Милијан каже да није помогло ни то што је трактор паркирао под прозор спаваће собе, а под стреху и на вајат прикачио камере… Осветник је деловао под окриљем ноћи.

СВИМА У СРБИЈИ ЈЕ СТИГАО ПОЗИВ ИЗ БАНКЕ: Ако не дођете до краја новембра, БЛОКИРАЋЕ ВАМ КАРТИЦЕ! Ево о чему је реч

Ја сам га видео на видео снимку да вири иза пресе. Излетео сам напоље, познао сам га – каже Милијан, али починилац је већ успео да начини штету.

Милијан вели и да је за све „крива“ једна девојка с којом је био у вези а шта је овај други имао с њом нема појма. Коштала га је „и живаца и средстава“, а како ће се ово завршити – не зна. Додаје и да му је тај који га је оштетио чак и газио поврће по башти…

УЖАСНА ТРАГЕДИЈА! ДЕВОЈЧИЦА (12) ПОГИНУЛА У НИШУ! Возач „фијата“ је прегазио ВОЗЕЋИ У РИКВЕРЦ!

– Сутра пита кева „Ко ми погази шангарепу?“, кад оно дечко моје девојке – открива Милијан.

Милијанова мајка не може ни да опише колико је љута. Вели, да ми је да га ухватим, скроз би га рашчупала!

(ВИДЕО) ТУЧА ЗБОГ ДРЕСОВА! Погледајте жесток обрачун Делија и Руса испод северне трибине

Мајка Канда каже и да то што њен син воли жене није никаква мана, али у овом случају: није била права љубав, сматра она.

Сведочење, сукњица, свадба…

ТИНЕЈЏЕР 49 ДАНА ПРЕЖИВЕО САМ НА ОКЕАНУ! Јео сам кад уловим рибу, пио морску воду и читао Библију док су ајкуле кружиле око мене! Бродови су САМО ПРОЛАЗИЛИ!

Лепа Шумадијка која је залудела мушкарце по селу обећала је Милијану да ће сведочити у његову корист, кажу Милијанове комшије које га подржавају. Кад је дошла на суд рекла је да о бушењу гума не зна ништа, причају они, а кад је судија питала хоће ли дневницу, она је пристала и узела 2.000 динара а онда од тих пара купила сукњицу. И то кратку, по сведочењу комшија.

(ФОТО) ЋЕРКА ТАЈКУНА УМРЛА У АВИОНУ! Наташа (15) појела сендвич и ВИШЕ ЈОЈ НИЈЕ БИЛО СПАСА!

Милијан је фаталну изабраницу довео у кућу код мајке за снајку, али се није дуго задржала. Није ни преноћила, каже његова мајка Канда. А Миле, како зову главног актера ове приче, несуђену невесту је довео тако што ју је украо са њене свадбе!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Приштина: Од 1990. до 1999. Београд направио штету од 22 милијарде долара

(ФОТО/ВИДЕО) Деца богатих ШИПТАРА БАХАТО се размећу с новцем, а због њихових слика многи су ПОБЕСНЕЛИ

Владика Николај Велимировић открио истину: Не носите црвени конац око руке, поготово га не стављајте деци!

Блиц/ТВ Прва

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
24°
Tue
24°
Wed
26°
Thu
28°
Fri