Друштво Србија

ТЕЛЕНОР ПРЕВАРИО СВОЈЕ КОРИСНИКЕ! Укидају апликације које су ПРОМОВИСАЛИ ПРЕ МЕСЕЦ ДАНА!

Мобилни оператер убеђивао клијенте да инсталирају апликације за чување контаката и фотографија. После само месец дана, прву укида, а другу почиње да наплаћује. Људи у паници да ће остати без именика и слика.

„Теленор“ навукао клијенте да инсталирају апликације за чување контаката и фотографија, а сада их или укидају, или траже доплату.

(ФОТО) ЗАВЕТНИЦИ ПОНОВО УДАРИЛИ на прозападне НВО!

Наиме, познати оператер о чијим замкама за клијенте је Заштитник потрошача и раније писао смислио је још један начин како да превари све кориснике и тако им узме још који динар више за фебруарски рачун.

Током јануара грађанима који користе услуге „Теленора“ стигла је порука са бесплатном понудом да све своје контакте из телефона пребаце на апликацију „Мy Цонтацтс“ како би били безбедни и осигурани. Док је љубитељима фотографије и селфија понуђена опција да своје слике из телефона сачувају уз помоћ апликације „Цаптуре“. Све ово уз напомену да је ово још једна сјајна награда и понуда за њихове кориснике.

Међутим, само месец дана касније, оператер је истим тим корисницима мреже послао поруку да се апликација за контакте укида од 1. марта, а да се капацитет апликације за чување фотографија смањује на два гигабајта. И све то без објашњења како да они који су инсталирали ове опције поврате своје контакте и слике назад на свој налог?!

Једна од жртава „Теленор“ пропаганде била је и наша позната новинарка Татјана Војтеховски. Револтирана и огорчена оваквим поступком, она је на друштвеним мрежама поделила своје муке:

(ВИДЕО) ЗА ЊИХ НЕМА ЗИМЕ: Овако су руска деца из Јакутска одговорила на писмо америчког глумца Дикаприја!

– „Теленор“ ме је прво затрпавао порукама да је супер имати „Мy Цонтацтс“ апликацију, па сам је инсталирала и пребацила контакте. Сад ме обавештавају да искључују апликацију, уз неразумљиво објашњење како да вратим све контакте у телефон – испричала је Татјана, која је насела на убеђивање поменутог мобилног оператера.

На њено питање зашто то раде када су убеђивали клијенте да је апликација одлична, из „Теленора“ су јој поручили да се „труде да буду иновативни и да се развијају у складу са потребама корисника“.

(ФОТО) МАЈКА ИЗРЕШЕТАНОГ НИКОЛЕ ОТКРИЛА ДЕТАЉ КОЈИ НИКО ДО САДА НИЈЕ ЗНАО: У последње време имао је проблем са групом момака! ПРОГАЊАЛИ СУ ГА!

– Ово није одговор, нити су потребе корисника да укидате апликације за које сте тврдили да су одличне и неопходне. Поготово апликације које се тичу контаката, где сваки корисник добије благи напад панике да би могао да их изгуби – поручила је Татјана оператеру „Теленора“ који јој је понудио помоћ око пребацивања контаката.

Њен статус је изазвао лавину коментара и негативних искустава корисника „Теленорових“ услуга. Али то није крај. Један од клијената имао је сличан проблем, али овог пута са поменутом апликацијом „Цаптуре“ за чување фотографија.

ПОТРЕСНО! ОТЕЛИ СУ МИ СИНА ИЗ ПОРОДИЛИШТА: Срела сам га после 30 година на улици

– Мене су наговарали да инсталирам „Цаптуре“ са 100 гигабајта бесплатног простора, да пребацим слике. Сада су смањили на два гигабајта без најаве. Случајно чујем да ће све бити обрисано 5. марта ако не уплатим додатну претплату! Ово је срамота, превара, крађа – написао је очигледно бесан корисник „Теленора“, који ће за чување фотографија на простору од 100 гигабајта убудуће морати да плаћа 295 динара, или ће остати без њих.

РЕКЛАМА
ЗАВЕТНИЦИ – Дебата са новинарком Н1 на тему антисрпског невладиног сектора и фестивала „Мирдита“

Погледајте – Дебата са новинарком N1 на тему антисрпског невладиног сектора и фестивала "Мирдита".

Погледајте – Дебата са новинарком N1 на тему антисрпског невладиног сектора и фестивала "Мирдита".

Posted by Милица Ђурђевић on Wednesday, 21 February 2018

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Мостар, за годину и по дана изгореле три куће Срба повратника

Откривена особа која је залепила плакат са мртвачком главом на српској амбасади у Сарајеву

Извор: Заштитник потрошача

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
11°
19°
Sun
21°
Mon
17°
Tue
22°
Wed