Printscreen
ВИДЕО Занимљивости

Теле са људском главом шокирало свет (ВИДЕО)

На интернету се појавио шокантни видео-снимак који приказује леш телета рођеног с главом која више личи на људску него на крављу.

Теле је угинуло неколико сати након што је дошло на свет у једном прихватилишту за животиње у Музафарнагару на северу Индије. Чим се вест о необичном телету проширила, локални сељани окупили су се у прихватилишту, како би добили благослов од „чудесног створења“, за које су веровали да је инкарнација бога Вишнуа.

Видео снимљен том приликом приказује људе који се клањају пред угинулим телетом, које је стављено под стаклено звоно. Сада планирају и да му изграде храм, јер верују да је управо оно „Гокаран“, једна од 24 инкарнације бога Вишнуа.

„Бог се родио из тела краве. Дошли смо да узмемо његов благослов“, рекао је један од више хиљада људи који су се поклонили телету, док је менаџер прихватилишта за животиње изјавио да је реч о „чуду“.

Теле, чија је мајка спасена из кланице пре шест месеци, биће кремирано.

Ветеринари, међутим, сматрају да теле није никакво божанство.

„Ово је случај анатомске аномалије“, каже др Аџај Дешмук.

„Неке генетске мутације доводе до вишеструких структуралних деформитета. Изглед овог телета се може објаснити само науком, никако сујеверјем“, сматра он.

Извор: rs.sputniknews.com

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Земљотрес направио хаос код Напуља (ВИДЕО)

Да ли је књигу која не стари написао сам ђаво? (ВИДЕО)

Дачић: Србија би могла да промени став о имену Македоније

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
26°
28°
Tue
29°
Wed
29°
Thu
30°
Fri