Курир
Регион Хроника

ТАТА, ЗАРИО САМ ЈОЈ НОЖ У ВРАТ: Испливали језиви детаљи злочина – Био је психички нестабилан, дрогирао се, па измасакрирао трудну девојку

Иако су Давид Комшић (20) и његови родитељи тврдили да раније није имао психичких проблема, накнадно се приложила документација према којој се монструм наводно годинама у БиХ лечио од истих.

(ВИДЕО/ФОТО) ВЕРОВАЛИ ИЛИ НЕ: Постоји стан на врху Ајфелове куле и он изгледа овако!

Неоспорно је да се ради о дивљачком нападу који је за жртву трајао „целу вечност“. Сматрамо да велика патња, страх и ужас током покушаја да спаси себи живот прелазе оквире уобичајених патњи које редовно прате свако убиство, навело је тужилаштво у оптужници против Давида Комшића (20).

СТРАВИЧНОЈ ТРАГЕДИЈИ У ЗЕМУН ПОЉУ ПРЕТХОДИЛЕ СВАЂЕ ОКО КУЋЕ И ФЕЈСБУКА: Пријавила да је дечко малтретира, чекајући саслушање УБИО ЈЕ НАСРЕД УЛИЦЕ

Незапосленог конобара, који је власник три аута – „мерцедеса“ и два  VW „пола“, терете да је 22. фебруара 2017. године брутално измасакрирао Кристину Крупљан (18), с којом је био у бурној љубавној вези од осмог разреда. Након повратка из ноћнег изласка, наводи се у оптужници, знајући да је Кристина у новој љубавној вези с другим мушкарцем и да је трудна и да с њим жели прекинути везу, напао ју је у њеној „опел астри“ испред зграде у којој је живела у Прилазу светог Јосипа Радника у Загребу. Са сувозачког места левом руком притиснуо је Кристину на возачко место како не би могла да се ослободи и да се помера па ју је 73 пута убо ножем и задао још 15 убодно-резних рана по телу и глави. Већином у врат и главу.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ДВЕ КУЋЕ ЗАВИЈЕНЕ У ЦРНО: Објавили на Инстаграму како јуре 200 на сат, а онда се закуцали у бетонску ограду!

Тата га је одвезао у полицију

Тужитлаштво тврди да је Кристину убио на окрутан начин и из безобзирне освете, за шта је по закону прописана казна од најмање десет година па до дуготрајне казна затвора.

Након убиства, после 21.30 сати, Давид Комшић је назвао сестричину.

ДВОСТРУКИ ЖИВОТ ПОЛИЦАЈЦА УБИЦЕ! Свињски који је УБИО ЉУБАВНИЦУ НАСРЕД УЛИЦЕ, малтретирао и закониту жену!

„Плачним гласом рекао ми је да дођем до њега иза кафића Цапело на Ференшчици. Приметио сам га како стоји на улици. Плакао је и вриштао. Кад је сео у ауто, тресао се и вриштао. Био је сав крвав“, рекао је њен дечко Антонио Т.

Одвезао га је код своје куће и дао Комшићу своју одећу, а крваву одећу је бацио у контејнер. Након тога Давид је отишао кући.

(ВИДЕО) БАБА РОМКИЊА ХИПНОТИСАЛА МУШКАРЦА: Одрадила га и узела му више од 300 евра
„Кад сам дошао иза куће, видео сам Давида који је стајао, плакао, повраћао. Више пута је понављао ‘Кристина’ и говорио ‘зови Хитну, зови полицију“, рекао је Иво Комшић, отац оптуженога.

На његово питање што се догодило Давид му је одговорио: “Немој ме, тата, питати”.

Тад му је рекао да је Кристина испред зграде.

У крви и урину имао ТХЦ: Пушио је марихуану или хашиш

Иво Комшић тад је замолио женину сестру да оде до зграде у којој живи Кристина и покуша да утврди шта се догодило и како је Кристина. Са свог мобилног назвао је полицију у Петровој и рекао да пошаљу Хитну и полицију код Кристинине зграде јер је, тврди, знао да нешто није добро. Током вожње до полиције, тврди Иво Комшић, Давид је плакао и викао, а кад га је питао шта се догодило, одговорио му је: “Убо сам је, тата, ножем у врат”.

(ВИДЕО) ХОРОР КОЈИ СЕ ЗАИСТА ДОГОДИО: Дан када је „обична“ МАГЛА УБИЛА 12.000 ЉУДИ

Кад су дошли до полицијске станице, рекао је да долазе јер је његов син убио Кристину ножем. У аутомобилу су нашли сиви нож којим је убијена девојка. Вештачењем је утврђено да је Комшић у крви и урину имао ТХЦ, што указује да је конзумирао марихуану или хашиш. Претрагом мобилних телефона које су користили утврђено је да су комуницирали везано за њену трудноћу и њихов међусобни однос. Кристина у комуникацији путем апликације WhatsApp спомиње да ју је Давид раније злостављао и тукао те да има 22 испитивања у ДОРХ-у. Сутрадан једно другоме изјављују љубав путем поруке. Потом Давид почиње комуникацију наводећи како је чуо да је трудна с другим и да жели да разгова с њом о томе.

Давид је наводио како жели да буде с њом, да му она значи више од свих и да не жели да се њих двоје свађају. На другом телефону пронађено је 275 СМС-ова у којима се препиру због увек истих тема и проблема у њиховим односима.

(ФОТО) СТАТУС ЗБОГ КОГ БАЛКАН ПЛАЧЕ ОД СМЕХА: Јутрос ми се у ауту појавио човек на шољи!
Према изјавама њихових родитеља и пријатеља, у вези су били од осмог разреда.
Након неколико година идиле, а због обостране љубоморе, често су се свађали, прекидали па се мирили.

„Кристина је крајем семпембра 2016. била трудна. Отац је био Давид Комшић“, рекла је њена мајка Весна Крупљан.

„Она је била против тога да роди и да се пресели код њега. Зато су отишле у болницу да уради абортус. Након што је испунила формулар, отишла је на преглед и ултразвук и тад су јој рекли да је плод умро“, рекла је Весна Крупљан.

Давид није конзумирао алкохол, али је знао повремено да запали џоинт, тврде његови пријатељи. Са собом је носио нож.

Психијатријски се лечио? Вештаци: Желе да му умање одговорност

„Након саобраћајне незгоде коју је имао, а у којој је страдала једна особа, Давид је носио мањи нож, скакавац и спреј да би се могао обранити од евентуалног напада старијег сина погинулог јер му се једном обратио претећим риечима“, рекао је Иво Комшић.

Оптужени Комшић и његови родитељи прво су рекли како он раније није имао озбиљних психичких тегоба због којих би му требала помоћ. Али накнадно је у два наврата приложена медицинска документација која би требало то да демантује. Штавише, из те документација произлази да се Комшић више година психијатријски лечио код разних психијатара у БиХ. И то од 2010, кад су констнтоване наводне психичке сметње.

ЕВО КАКО ЈЕ ПАО ЛАЖНИ ИСЦЕЛИТЕЉ ИЗ МАЛЕ ПЛАНЕ! Бели маг продавао воду са чесме, наивне људе ојадио за 3.300.000 ДИНАРА!
У односу на накнадно достављену документацију, која би требало да демантује изјаве родитеља да Давид није имао психичких и(ли) психијатријских проблема, наводи ДОРХ, према оцени вештака, реч о неверодостојној документацији усмереној на покушај умањења казнене одговорности.
Комшића је прво бранио адвокат Фран Олујић, који се повукао из предмета, а сад га брани Вељко Миљевић. Судиће му на Жупанијском суду у Загребу.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) ВУЧИЋ „СПУСТИО“ ИЗЕТБЕГОВИЋА: Ја цитирам званични став БиХ, а онда се јави Бакир – ЕТО, О ТОМЕ ВАМ ЈА ГОВОРИМ!

(ВИДЕО) МАЛИ РУСИ СУ СПРЕМНИ ДА ДАЈУ ЖИВОТ ЗА ПУТИНА! Овако се заклињу на верност председнику Русије!

Ово је највећа претња за Србију: Генерал Диковић најавио формирање ПОСЕБНЕ ЈЕДИНИЦЕ СПЕЦИЈАЛАЦА

Председник Русије Владимир Путин објавио је да ће се кандидовати за председника на предстојећим изборима у Русији 2018.

Извор: Курир.рс/24сата.хр

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
26°
29°
Sat
31°
Sun
31°
Mon
28°
Tue