Србија Хроника

„Тата и ја смо прескакали вијачу, МАМУ СМО ЗВАЛИ АЛИ ЊЕ НИЈЕ БИЛО“: Сведочење мале Јане помрсило конце

Направљен транскрипт аудио-записа свега што је седмогодишња девојчица рекла пред тужиоцем.

Ја се сећам да смо дошли тамо и онда смо сишли низ неко брдо, а затим је мама отишла горе и рекла: „идем ја.“ Тата и ја смо прескакали вијачу и видели смо да је нема и онда смо је тражили и звали смо је, али ње није било.

ЈОРДАНКА СЕЈЕ ХИВ ПО СРБИЈИ! Полиција тражи мигранткињу која је спавала са ВИШЕ СТОТИНА ЉУДИ у Београду, Суботици и Кикинди!

Овако је седмогодишња Јана Марјановић, ћерка убијене Јелене и осумњиченог Зорана, описала тужиоцу у Вишем јавном тужилаштву свој последњи сусрет са мајком. На питање тужиоца да ли зна где је њена мама, девојчица је одговорила:

– Знам. Она је на небу.

УЗМИ ЈОШ ЈЕДНУ, БУДИ МУШКО: Другови га терали да прогута ЈОШ ЈЕДНУ, дилери хтели да му извуку СВЕ ПАРЕ, а онда је пао непомичан! ЈЕЗИВИ ДЕТАЉИ СМРТИ ТИНЕЈЏЕРА у Београду

Српски телеграф

Дете је рекло и да се сећа да је тог дана било сунчано, а да је мама имала плаву тренерку. Није знала да каже који је то био дан у недељи. Ипак, Јана се сећала да су мама и тата имали телефоне, али да их нису користили осим када је „тата звао маму на телефон и она се није јављала“.

НЕВЕРОВАТНА ПОРУКА ИЗ БРИСЕЛА: Срби на утакмици ишли у рат за Косово

Уследило је питање и да ли зна где је њен тата. Мала Јана је рекла да је он у притвору и то зато што га је неко „погрешно окривио да је он убио маму“.

– Окривили су га неки људи који лажу и неки новинари – објаснила је девојчица. – Не знам ко су они јер их никада нисам видела. Нико ми није причао, али ја то знам, то сам схватила сама.

КРВАВА ОСВЕТА: После 26 година откривено ко је убио Кнелета!

Претходно је, како сазнајемо, надлежни тужилац рекао девојчици да она не мора да прича, ако не жели и да мора да прича истину и да ништа не прећуткује. На питање да ли је све то разумела, девојчица је одговорила потврдно и поновила да жели да прича.

(ВИДЕО) ПОПЛАВЕ ШИРОМ ГРЧКЕ: Бујица носи аутомобиле у море, путеви под водом! Јавили се и српски туристи

Јана је потом објаснила и да је рођена 2011. године, да има две васпитачице, а затим је навела и њихова имена… Тужилац ју је питањима враћао на дан нестанка и убиства Јелене Марјановић, а девојчица је све време тврдила да је тата био стално ту. На питања да ли су долазили деда, брат или стриц, мала Јана је одговорила да нису и да су она и тата стално били заједно.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) ЛАЗАНСКИ: Британцима смета Република Српска и учиниће све да она нестане!

НИЈЕ МОГАО ДА ХОДА ПОСЛЕ СЛАВЉА АРГЕНТИНЕ! Марадона хитно пребачен у болницу, а сада је стигао и лекарски извештај! ЕВО У КАКВОМ СЕ СТАЊУ НАЛАЗИ

Повлачење! Тежак ударац угледу Америке у Сирији

(ВИДЕО) НАЈСТАРИЈИ РОБИНЗОН (82) НА СИЛУ ОДВЕДЕН СА СВОГ ОСТРВА: Једина жеља му је била да умре на месту на којем живи сам, већ 30 година! Ево како је себи створио рај!

(ВИДЕО) НАПАД МИГРАНАТА НА ХРВАТСКУ ГРАНИЦУ УЗ ПОВИКЕ АЛАХУ ЕКБАР

СЕРГЕЈ ТВРДИ ДА БРАЗИЛЦИ ИМАЈУ СЛАБОСТИ: Већ смо једном исфрустрирали Бразил!

СКАНДАЛ! И РАМА СКУПЉА ПАРЕ ЗА ЏАКУ И ШАЋИРИЈА: То је захвалност за све што су урадили за нас!

Новости

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
14°
25°
Sun
26°
Mon
27°
Tue
25°
Wed