FACEBOOK / SCREENSHOT
Uncategorized

ТАНДЕМ ЗА НЕВЕРИЦУ Полицајци тражили слободне дане на послу, па ИШЛИ ДА ПЉАЧКАЈУ! Једног колеге препознале ПО ОЧИМА

Полицајци из Панчева Синиша Ј. (29) и Саво П. (35), који су ухапшени прекјуче после крађе 800.000 динара из поште у насељу Багрдан код Јагодине, доводе се у везу са још неким пљачкама!

ШОКАНТНА ИСПОВЕСТ! СТАВИО МИ ЈЕ РУКУ НА БУТИНУ И НА СИЛУ ПОЉУБИО У УСТА! Марија до детаља испричала како је Јутка малтретирао: Увео ме је у канцеларију а потом ЗАКЉУЧАО ВРАТА…

– Истражују се активности овог тандема, као и то да су у пљачкашке походе кренули да би вратили новац зеленашима. Према садашњим оперативним сазнањима, њих двојица су опљачкала још најмање три поште, поред оне у околини Јагодине. На мети су им претходних месеци биле поште на територији Новог Сада, Смедерева, Параћина, а могуће је да су похарали објекат и у околини Пожаревца. Интересантно је да су узимали слободан дан на послу да би ишли у разбојништва. И пљачкали су махом оних дана када је исплата пензија, јер тада има више новца и у мањим поштама, које су им и биле на мети – каже саговорник „Блица“ упознат са истрагом.

Нове информације о стању НЕДЕ АРНЕРИЋ: ево у каквом је стању глумица

Како „Блиц“ сазнаје, пре извесног времена оперативци Сектора унутрашње контроле МУП Србије дошли су до информације да су двојица њихових колега могући пљачкаши пошта. Стављени су под наџор и у понедељак су њихове сумње да Синиша Ј. и Саво П. прете оружјем и краду новац из пошта су потврђене.

ЛЕКАРИ СУ НА ЛИЦУ МЕСТА! Отац бацио ЧЕТВОРО ДЕЦЕ од 3, 5, 7 и 8 година кроз прозор!

– И у понедељак су узели слободан дан. Рано ујутро су се из Панчева довезли до Јагодине, до поште у насељу Багрдан. Били су наоружани пиштољима и запретили су радници. Чим су узели новац од уплашене жене, утрчали су у бели „пунто“, панчевачке регистрације. Иако уплашена, радница је обавестила полицију, па су све полицијске управе у околини биле обавештене о бекству пљачкаша. Кренули су да беже ка Крагујевцу, али им је полиција препречила пут и зауставила их – прича наш извор.

У аутомобилу, који иначе има затамњена стакла да се не би видели возач и његов сапутник, полиција је осим пиштоља, којима су претили радници поште, нашла и новац, свих 800.000 динара, које су украли тог јутра.

НЕДА АРНЕРИЋ САМО НЕКОЛИКО САТИ ПРЕ НЕГО ШТО ЈЕ НАЂЕНА НА ПОДУ БЕЗ СВЕСТИ РЕКЛА ЈЕ: Занимање ми је да ме примећују, али сам се УМОРИЛА

Према информацијама „Блица“, ухапшени полицајци радили су у Полицијској управи Панчево, и то у униформисаном саставу. Нису радили заједно у патроли, али су се дружили.

Осумњичени Саво Ј. до сада није био познат као проблематичан, док је Синиша Ј. наводно био под лупом колега, али нису доказане сумње да има криминалних веза.

– Још се утврђује од кога је потекла идеја да крену у пљачкашке походе. Као и да ли су у разбојништва кренули да би вратили новац узет од каматара. Враћање дуга зеленашима им, међутим, није оправдање да крену у пљачкашке походе. Упрљали су униформу и значку и због тога треба да буду осуђени на по сто година – констатује наш саговорник упознат са истагом и додаје да осумњичени пљачкаши према садашњим информацијама нису пљачкали поште на територије полицијске управе у којој раде већ на суседним, али и онима удаљеним више од сто километара, те да су се придржавали оне народне „не у свом дворишту“.

(ВИДЕО) ОВО ЈЕ ОТАЦ КОЈИ ЈЕ БАЦИО ЧЕТВОРО ДЕЦЕ КРОЗ ПРОЗОР: Двоје малишана тешко повређено!

Препознали га по боји очију

Обојица осумњичених припадника МУП-а у разбојништва су ишла маскирана. Иако су били закамуфлирани, један од њих је запосленима у поштама које су им били на мети, био упечатљив. Полицајцима који су обављали увиђаје у тим објектима навели су да један пљачкаш има упадљиве зелене очи.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Цвијановић: Први март није никакав дан независности, већ асоцијација на рат и крв

Зар немају довољно својих брига? Одговор Русије на нови удар из Америке

(ФОТО) НОЖЕМ КРОЗ ИНЂИЈУ: Избушио гуме на више од 70 аутомобила, од грађана побегао скочивши у канал

СКАНДАЛОЗНО! Штефанек: Босна мора да прими своје држављане, бивше борце ИСИС!

СУЂЕЊЕ ,,КРАЉИЦИ СИЛИКОНА“ – Сведок испричао: Тијана Ђуричић је хтела да ме коље, а тек шта ми је радила њена мајка!

Неда Арнерић покушала самоубиство?

ДРАГАН ЂИЛАС У ОЧАЈАЊУ ЗБОГ ВЕСТИ О ЈАЧАЊУ ДС-А: Тајкуну се смрачило!

blic.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
13°
22°
Wed
25°
Thu
27°
Fri
19°
Sat