Танјуг
Србија Хроника

ТАКСИСТИ КОЈИ ПРОТЕСТУЈУ НАПАЛИ КОЛЕГУ!

Таксисти који данас протестују у Београду су испред Владе Србије напали једног колегу који је ту пролазио. Полиција је брзо реговала и спречила физички обрачун таксиста.

(ВИДЕО) ПОГЛЕДАЈТЕ СТРАВИЧНИ СНИМАК НЕСРЕЋЕ НА АУТОПУТУ У КОЈОЈ ЈЕ СТРАДАЛО ДЕТЕ!

До инцидента је дошло током протеста таксиста окупљених око Уговорне привредне такси коморе Србије, нешто пре 13 сати.

Асад одговорио Трампу који га је назвао „животињом“

На таксисту који је регуларно радио и пролазио кроз Улицу кнеза Милоша, у једном тренутку су нагрнули окупљени и кренули да му чупају кровну такси ознаку.

СИРИЈУ РАКЕТИРАЛО 28 ИЗРАЕЛСКИХ АВИОНА: Ево шта су Сиријци оборили

Иначе, током протеста, овим делом града је прошао велики број таксиста који су нормално радили и, до овог случаја, није забележен ниједан инцидент.

СТРАВИЧНА НЕСРЕЋА КОД ПЛАНЕ У СМЕРУ КА БЕОГРАДУ: Погинуло дете које је невезано спавало на задњем седишту кад је ауто ударио у возача комбија који је изашао да види где је квар

У центру Београда је рано јутрос почео штрајк таксиста окупљених око Уговорне привредне такси коморе Србије, који су блокирали прилазе Тргу Славија. Саобраћај је обустављен у Београдској улици, улици краља Милана, као и у делу Немањине улице од Ресавске, где се налази више владиних минситарстава.

КУПИЛА ЈЕ ПСА ЗА 150 ЕВРА, сад не може да верује ШТА ЈОЈ ШЕТА ПО КУЋИ!

Уговорна привредна такси комора Србије тражи да се заустави предлог промена и допуна Закона о превозу путника у друмском саобрацају, да се искорени нелегалан превоз у целој Србији, промени начин репрограма дуга и поштује правило „један возач, једно такси возило“.

ОВО НИКО НИЈЕ ОЧЕКИВАО ОД НАДАЛА: Шпанац изјавом о Новаку подигао Србију на ноге!

Са тим захтевима се, међутим, не слаже велики број највећих такси удружења, као што су Синдикат такси возача и аутопревозника „Независност“, Савез такси удружења Србије „Сатус“, као и такси асоцијације Београда и Новог сада и Ниша.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЈАНКОВИЋ ОТКРИО ИСТИНУ О УЦЕНАМА: ДС тражила да не правим странку, Живковић тражио функцију!

ВУЧИЋ: Са Србијом не може да се разговара језиком ултиматума и претњи!

(ВИДЕО) АМЕРИ СЕ УПЛАШИЛИ, ПА ПОПУШТАЈУ! Трамп поново хвали Кима: Верује да лидер Северне Кореје жели да уведе своју земљу у стварни свет!

АСАД: На Блиском истоку се води нова врста светског рата

Извор: Танјуг

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
27°
28°
Fri
17°
Sat
19°
Sun
19°
Mon