Printscreen
Друштво Србија

ТАКСИСТА ИЗ ОЏАКА ПОСТАО МИЛИОНЕР, ОДАО ГА СТАТУС НА ФБ: Ево шта његова жена каже о лото грозници која дрма Србију!

Први пут сам играо. Гледао сам извлачење с кумом. Он је викнуо: „Човече, добио си седмицу“, а ја му рекох: „Цео живот живим без седмице, па ћу живети и даље“, каже Р. Ј., који тврди да је баш он убо невероватну премију.

РАЂА СЕ НОВА ВОЈСКА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ: Постројавање заказано за 9. јануар! ДОДИК ПОВУКАО НАЈОПАСНИЈИ ПОТЕЗ У КАРИЈЕРИ!

Стегла зима. Није ова субота у Оџацима као претходне. Људи иду улицом и, што би се рекло, само шарају очима. И ми. Гледамо ко ће да склони поглед. Е, можда је баш тај претходне ноћи добио лото премију од 4.400.000 евра, па би сад да се сакрије!

Таксистина супруга

ЉУДИ, НЕ ЗОВИТЕ, НЕМА МИЛИОНА

Међутим, јуче се на његовој Фејсбук страници огласила и таксистина супруга.

– Људи, нема никаквих милиона, немојте ме звати. Као да не познајете мог мужа. У животу лото нисмо ни играли, а ономе ко је заиста добио честитам од срца и да их троши паметно у здрављу и весељу!!! – наводи супруга човека који тврди да је добитник лото премије.

ДЕТАЉИ СТРАВИЧНОГ ЗЛОЧИНА КОД ПАРАЋИНА: Студенткиња оставила бебу да се ​​УДАВИ У ВЦ ШОЉИ!

А онда напрасно сазнајемо да се милионер сам разоткрио. И то на Фејсбуку. Написао човек да га срећа погледала и да је згрнуо силну лову, а онда брже-боље избрисао. Уплашио се или се само зезао… Нашли смо га. Вози туру мини-бусом за Словачку. Тврди да је он заиста добитник, он таксиста из Оџака. Нема шта да слави, каже, посао не може да чека. Ради као што је радио и кад није био богаташ. А богаташ је био непуних 12 сати када смо се почели да дописујемо с њим.

Мистерија Радница трафике у којој је уплаћен листић

МОЖДА ЈЕ НЕКО ИЗ ХРВАТСКЕ

Радница трафике у којој је уплаћена добитна комбинација каже да не зна ко је добитник.

ХОРОР: ЖЕНИНОМ ЉУБАВНИКУ СМРСКАО ГЛАВУ ШТАНГЛОМ! Претио јој: Мртви сте и ти и дете ако ме одаш!

– Претходних дана било је много уплата. Овде већином уплаћују старије особе, али пошто је премија била огромна, појавило се много нових играча на срећу. Свашта се од јутрос нагађа, разна имена се помињу да би баш они могли бити добитници. Да ли се надам да ће ме частити? Кад добију неку већу суму, углавном донесу чоколаду или кафу. Ето, нек доведе музику – каже кроз смех М. С. код које је уплаћена добитна комбинација.

У близини Оџака су хрватски градови Винковци, Вуковар, Осијек, Ердут… Сума је била веома привлачна, па се спекулише да су многи одатле прелазили Дунав и уплаћивали лото у Србији.

– Није сигурно да је добитник из Оџака. Могуће је и да је неко из Хрватске. Није им далеко да дођу, а велики је новац у питању био. Сад су божићни празници, па има и доста људи који раде у иностранству.

ЧУДО У ЧАЧКУ: Жена (39) се породила, а није знала да је трудна! Родила здравог дечака!

– Седео сам с кумом када је било извлачење. Први пут у свом животу сам уплатио лото. Нисам ништа очекивао. Кад су ме извукли, није било никакве посебне реакције. Кум ме је гурнуо и викнуо: „Ало, човече, добио си ‚седмицу‘, бре!“ Ја сам му само рекао: „Куме, то мени није потребно. Цео живот живим без ‚седмице‘, па ћу живети и даље.“ Одмах сам ујутру наставио да радим посао који волим, јер се не осећам као никакав милионер, то је чиста срећа – прича Р. Ј., који још једном истиче да је баш његова уплатна комбинација извучена у петак увече.

У ,,Москви“ одржана дебата о одбрани Косова и Метохије!

Где уложити новац

Најбоље је купити злато јер његова вредност није драстично промењена више од 2.600 година, док у последње две деценије расте

Није лоше ни купити некретнине у близини факултета или локале у центру великих градова, пошто их увек можете изнајмљивати

Добра инвестиција је и куповина земљишта на локацији попут београдског Врачара, јер је ту веома тешко наћи парцелу.

Становници оџака / сви би да сазнају ко је постао богаташ преко ноћи

СРПСКИ СТРУЧЊАК УПОЗОРАВА: Америка спрема скандал космичких размера!

Каже да жели да настави да ужива у својој породици, а не у новцу.

– Да могу тим парама да купим нови живот, вратио бих оца, који је настрадао у саобраћајној несрећи. А пошто то не може, онда ми новац није ни потребан – додаје веома озбиљан, уз опаску да ће милионе дати у хуманитарне сврхе.

Небојша Дабижљевић

ЛАЖУ ДА САМ ЈА ДОБИТНИК, СТРАХУЈЕМ ЗА СВОЈ ЖИВОТ

Након што се у Оџацима проширила прича да је срећни добитник Небојша Дабижљевић, он у разговору за Курир каже да је уплашен за своју безбедност.

– Неко је пустио буву да сам ја добио „седмицу“ на лотоу. Цела општина бруји о томе, а ја сам данас ишао у полицију да се пожалим на то и да пријавим. Људи ме зову, шаљу поруке, заустављају ме на улици да честитају, а ја не могу да докажем да нисам ја добио милионе. Никад нисам у животу играо лото! – узнемирен је Небојша.

– Плашим се, могу ми направити проблем. У страху сам да сутра изађем на улицу, да ме неко не нападне, киднапује, а можда моји немају ни 1.000 динара да ме извуку. Ко је први поменуо моје име, не знам, али озбиљан проблем ми могу направити. Не могу да се смирим!

ШТА СЕ КРИЈЕ НА СНИМЦИМА КАМЕРА? Да ли је и ћерка Јана била у аутомобилу?

Никола Спасић, конобар

ДОБИТНИК ЈЕ ОНАЈ КО КУПИ „КОКА-КОЛУ“ ОД ДВА ЛИТРА

У Оџацима се као добитник, поред таксисте, помиње и Небојша Дабижљевић.

– Нису ни један ни други. То су локалне шаљивџије. Неша је рекао да ће тужити сваког ко прича да је он добитник. Мислим да ће добитник то добро да крије, не верујем да ће рећи. Овде се мештани шале да је онај ко први буде купио „кока-колу“ од две литре добио седмицу на лотоу – каже Никола Спасић, који ради у кафићу у близини места где је уплаћен добитни листић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

НОВА СПРДЊА СА АМЕРИЧКОМ АМБАСАДОРКОМ: После пранкера, Захарова ју је додатно демолирала

Трампова битка каријере: Казнити Русију, а одмах затим и Србију

(ФОТО) Инцидент на локалним изборима у Пећинцима: Јерков и Чомићева агитовале пред бирачким местом! Мушкарац покушао да их спречи, па ЗАМАЛО ДОБИО БАТИНЕ!

Извор: kurir.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
22°
28°
Fri
29°
Sat
31°
Sun
31°
Mon