Printscreen/Montenegro airlines (Фото: Јутјуб)
Регион

ТАКО СЕ ТО РАДИ – ШАМАР МОСКВЕ ПОДГОРИЦИ: Ево колико ће Црногорце коштати један протерани руски дипломата!

Ваздухопловна управа Руске Федерације одбила је да изда дозволу авиону црногорског авио-превозника Монтенегро ерлајнса (МА) који је током предстојеће летње сезоне требало да саобраћа на релацији Тиват-Москва.

УКРАЈИНА ОТЕЛА РУСКИ БРОД СА ПОСАДОМ! Путин шаље ратну флоту у Азовско и Црно море!

Како се наводи у Извештају о припреми летње сезоне, који је Влада усвојила на последњој седници, план је био да шести авион у флоти МА, са више од 118 седишта, буде ангажован на овој линији од 1. маја до 30. септембра.

ДЕТАЉИ НОЋАШЊЕГ КРВАВОГ ПИРА У БЕОГРАДСКОМ ХОСТЕЛУ: Рус избоден ножем, бори се за живот, полиција трага за нападачима

– Иницијално смо планирали да се овим авионом обавља саобраћај на дестинацијама где је изражена тражња током лета, где имамо свакодневно више летова, а то су летови ка Москви и Београду из Тивта. Због одбијања руских ваздухопловних власти да дају дозволу за ангажовање авиона на бази АЦМИ закупа, мораћемо планирани шести авион да ангажујемо на другим дестинацијама – наводе у МА.

АУСТРИЈА ОКРЕНУЛА ЛЕЂА ЕУ: Беч објаснио зашто неће да протерује руске дипломате!

Ангажовањем додатног шестог авиона, планирано је да Монтненегро ерлајнс у периоду јун -септембар месец реализује укупно 3.396 летова, и да у истом периоду превезе 324.000 путника, пишу црногорски медији.

– На тај начин планирано је да компанија реализује додатних 336 летова више и у истом периоду превезе додатних 57.500 путника више, све у односу на исти период претходне године – потенцира се у Плану.

ДЕТАЉИ НОЋАШЊЕГ КРВАВОГ ПИРА У БЕОГРАДСКОМ ХОСТЕЛУ: Рус избоден ножем, бори се за живот, полиција трага за нападачима

Ова одлука донета је након што се Подгорица придружила низу од 22 земље света које су протерале руске дипломате због тровања бившег руског шпијуна Сергеј Скрипаља и његове ћерке Јулије 4. марта у Енглеској.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

НОВИ ДЕТАЉИ ПРВЕ ОТМИЦЕ ЗЕМУНСКОГ КЛАНА, СТАРЕ 21 ГОДИНУ Шиптара сам знао површно, нисам пословао с њим!

НАЈВАЖНИЈИ СИМБОЛ ВАСКРСА: Ево зашта прво јаје мора да се офарба У ЦРВЕНО и ово ОБАВЕЗНО треба да урадите са старом ЧУВАРКУЋОМ

СВЕ САМ ЈАЧА И ЈАЧА: Прво саопштење Јулије Скрипаљ након буђења

САУДИЈЦИ ПРЕКО БОСНЕ ТРЕСУ ЕВРОПУ ОД СТРАХА: Џихадистичка темпирана бомба прети целом свету

СВЕ АЖДАЈЕ НАГРНУЛЕ НА СРБИЈУ! Сад хоће ХАОС И У САНЏАКУ!

Извор: Правда

Оставите коментар