Занимљивости

(ВИДЕО) ТАЈНИ ИНТЕРВЈУ НИЛА АРМСТРОНГА ОТКРИО СВЕ О ВАНЗЕМАЉЦИМА: По слетању на Месец је упутио поруку коју јавност НИЈЕ СМЕЛА ДА ЧУЈЕ

Звучи као научно-фантастични сценарио за предстојећи филм о НАСА, астронаутима и ванземаљцима на Месецу.

Међутим, према многим извештајима, и наводних транскрипта између командног центра и астронаута мисије Аполо на Месецу, човечанство се суочило са технологијом другог света када су крочили на површину Месеца.

ЖЕСТОКА РЕАКЦИЈА ЗАВЕТНИКА НА ИЗЈАВУ АНЕ БРНАБИЋ: „Косово ће увек бити ДЕО СРБИЈЕ!“

Занимљиви детаљи о томе са чиме су се астронаути можда суочили на Месецу потичу из интервјуа неименованог професора и Нила Армстронга на НАСА симпозијуму:

Професор: Шта се стварно догодило тамо са Аполо 11?

Армстронг: Било је невероватно… наравно, одувек смо знали да постоји могућност… чињеница је да смо били упозорени. Никада није било неких питања о свемирској станици или граду на Месецу.

Професор: Како то мислите “упозорени“?

ФИФА казнила ФСС због „политичког транспарента навијача“

Армстронг: Не могу да залазим у детаље, осим да кажем да су њихови бродови били далеко супериорнији у односу на наше, и по величини и по технологији – Богами, били су велики!… и претећи… Не, нема питања о свемирској станици.

Професор: Али НАСА је имала друге мисије после Аполло 11?

Армстронг: Наравно – НАСА је била посвећена у то време, и није могла да ризикује панику на земљи…. Али то је заиста брзо.

Да ли је могуће да су се Аполо астронаути заправо суочили са ванземаљским бићима и НЛО-има док су истраживали површину Месеца?

ПАКЛЕНИ ПЛАН АЛБАНСКИХ ПРОВОКАТОРА! Спрема ли се на Косову ХАОС?! Срби у страху: Албанци ће нас сигурно напасти током меча Србија – Швајцарска!

Постоји много извештаја, интервјуа и докумената која указују да је то могуће.

У ствари, према речима др Владимира Азхазха, физичара и професора математике на Универзитету у Москви:

“Нил Армстронг је пренео поруку контроли мисије да су их два велика, мистериозна објекта посматрала након што су слетели на Месец. Али његова порука се никада није чула у јавности – јер ју је НАСА цензурисала.“

РУСИ СТАЛИ У ОДБРАНУ СРБИЈЕ: Забрањују заставе тзв. Косова на трибинама – неће да дозволе провокације према Србима на Мундијалу!

Према речима бројних извора, Армстронг је тврдио да су ванземаљци били присутни на Месецу, и да је астронаутима наређено да оду.

Извештаји показују да су Аполо астронаути наилазили на бројне грађевине и структуре на Месецу које очигледно није направио човек. Многи истраживачи НЛО-а тврде да је Баз Олдрин чак снимио чудне структуре и све детаље пријавио контроли мисије, која је намерно “цензурисала“ информације у циљу спречавања хаоса и панике међу становницима планете.

УЖАС НА ПАЛИЛУЛИ! Бивши муж јој, насред улице, ставио ПОЛОМЉЕНО СТАКЛО ПОД ВРАТ ПА ЈОЈ ОТЕО ЋЕРКЕ!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ШОКАНТНА САЗНАЊА АДВОКАТА ТОМЕ ФИЛЕ: Харадинај ми је признао, Америка жели ВЕЛИКУ АЛБАНИЈУ!

ГОДИНЕ ИМ НИШТА НЕ МОГУ Пензионери прешли БИЦИКЛОМ 3.000 километара због меча са Србијом!

(ВИДЕО) ДА ЛИ ЈЕ ПИТАЊЕ КОСОВА ВЕЋ РЕШЕНО: Погледајте шта о томе каже овај познати београдски адвокат!

НЕ ТРПЕ НАРЕЂЕЊА: Русија и Индија лако надмудриле Америку!

СТАТУС ОВЕ ШАПЧАНКЕ ОДЈЕКНУО ЈЕ ЦЕЛОМ СРБИЈОМ! Њено стравично искуство током порођаја ЗГРОЗИЛО ЈЕ СВЕ! До детаља описала какав је УЖАС ПРЕЖИВЕЛА!

ДИПЛОМАТСКИ ГОЛОВИ: Како Путин користи Светско првенство у фудбалу за промоцију Русије

Курир

Оставите коментар