Извор: Screenshot/youtube.com
Свет

ТАЈНИ ДОКУМЕНТИ ИСЛАМСКЕ ДРЖАВЕ ОТКРИВАЈУ: Борцима су одсецали руке, а најгори злочин кажњавао се бацањем са зграде

Злогласна организација која годинама терорише земље Блиског истока и чији су вукови самотњаци одговорни за највеће терористичке нападе на територији Европе задњих година, пред својим је сломом.

(ВИДЕО) ВАТРЕНИ ОБРАЧУН НА КАРАБУРМИ: У пуцњави испред кладионице младић рањен у обе ноге!

Самопроглашени калифат више практично ни не постоји, борци су истерани из већих градова, а савезничке војске поручују да је коначни пад Исламске државе само питање дана.

(ВИДЕО) Срби од Руса добијају тенк који је у Сирији био — неуништив
Један од тајних докумената ове организације је уредба којом се водећим структурама организације наређује да на територији који је под њиховом контролом кажњавају сви борци који покушају да побегну од борбе с ирачким снагама. Свакога кога заробе дужни су да предају „војном суду“ и „војним обавештајцима“.

СКАНДАЛ: Америчка ТВ Н1 напала француског хуманитарца који помаже Србима на КиМ

Како каже јордански стручњак, Хасан Абу Ханијех, овај „војни суд“ углавном би делио смртне казне јер се већина случајева тицала управо бораца који су покушали да побегну из борбе или тражили да их врате у матичну земљу.

(ВИДЕО) МИСТЕРИЈА УКЛЕТЕ ГРОБНИЦЕ: Ко год је овде ушао, умро би веома брзо, а тек после неколико деценија се сазнала права истина

Неки други документи откривају како је Исламска држава кажњавала своје „полицајце“ који су ухапшени због конзумирања алкохола, крађе или сексуалног злостављања деце.

НОВИ ШОК У ХАГУ! У ПРАЉКОВОЈ ЋЕЛИЈИ ПРОНАЂЕНА МИСТЕРИОЗНА КОВЕРТА: Пре самоубиства оставио још једно писмо, ево за кога!

Крађа је била кажњавана одсецањем руке, конзумација алкохола бичевањем и затвором, као и злостављање деце док су хомосексуалност кажњавали смртном казном и то бацањем „кривца“ с крова високе зграде.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Министарство правде: Интерпол не може да укине потерницу за Харадинајем

(ВИДЕО) ВУЛИН: Да бисмо били неутрални, морамо имати јаку војску

БОШКО УПАО У МАШИНУ, СУМЊАМ ДА РАДИ ЗА ВУЧИЋА: Ђорђе Влах оштро одговорио Обрадовићу из Двери!

Извор: kurir.rs/net.hr

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
28°
Tue
27°
Wed
29°
Thu
30°
Fri