Beta
Политика Србија

ТАДИЋЕВА САВЕТНИЦА РАЗОТКРИЛА ЈЕРЕМИЋА: Борис те је поставио у УН, ниси ти изабран!

Марина Комад, саветница за медије лидера СДС Бориса Тадића, потпуно је на Твитеру разоткрила председника Народне странке Вука Јеремића! Јеремицеве приче о његовој храбрости су чиста демагогија. Ниси ти Јеремићу ни за шта изабран у Уједињеним нацијама, него те је Борис Тадиц поставио, тврди Марина Комад.

Марина Комад је Твитеру осула паљбу по Вуку Јеремићу! Прво је написала да се прича о уједињавању опозиције користи заправо за несметано самовеличање и промоцију појединих лидера опозиције на основу изношења неистина.

ЛУКАШЕНКО ИСПУНИО ОБЕЋАЊЕ – Војска Србије добила четири „мига-29” од Белорусије

Молим вас, немојте се светити: После говора брата Луке Радуловића на сахрани, гробљем се проломио снажан јаук

Из каснијих твитова постало је јасно да је заправо имала у виду Вука Јеремића, те да се о њему ради када је у питању самопромоција на основу неистина и лажи.

МАКРОН ЗАБИО БУГАРИМА НОЖ У ЛЕЂА: Заоштрава кризу на Западном Балкану

У наредном твиту Марина Комад је Јеремићу поручила да не обмањује јавност причама да је он због својих квалитета изабран за председника Генералне скупштине УН, већ га је на то место, на основу предлога, практично поставио Борис Тадић.

Такође, оно што је Комадовој највише засметало јесте Јеремићева стална демагошка прича да је само он био против измештања дијалога о Косову из УН под окриље ЕУ.

ЛАЗАНСКИ: Армагедон је ту, а „партнери“ и даље глуме партнере!

Комадова га је назвала јефтиним демагогом, а посебно је реаговала на Јеремићеве константне приче о његовој наводној храбрости и поручила му:

– Јеремић истиче своју храброст да заступа свој став упркос томе што је, каже, био изложен великим уценама и притисцима. Па зашто је био изложен ако одлука није зависила од њега? А ако јесте од њега зависила, зашто је онда није донео? Парадокс…

Комадова на крају поруцује Вуку Јеремићу:

– Јеремићу, причас да си се најоштрије супротстављао одлуци владе да се дијалог пребаци у Брисел, али не кажеш како си се то супротстављао? Да ниси можда дао оставку? То би ваљда било „најоштрије супротстављање“, а не останак у тој влади.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

СМЕТА ИМ ШТО ГОВОРИМ ИСТИНУ О ЈАСЕНОВЦУ, УСТАШАМА И СТЕПИНЦУ! Вулин о ставу Загреба да није добродошао у Хрватску!

Данас Сирија, а сутра?

ОТАЦ НАТАШЕ БЕКВАЛАЦ РЕКАО СВЕ ШТО МУ ЛЕЖИ НА ДУШИ: Зваћу га, монструма који је унаказио моје дете, ДА СЕ ПОГЛЕДАМО У ОЧИ

Извор: informer.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
13°
20°
Thu
20°
Fri
23°
Sat
25°
Sun