Политика Србија

Тадић oптужује државу да није заштитила Ивановића

Председник СДС-а Борис Тадић оптужио је државу Србију да није ништа учинила да заштити председника Грађанске иницијатве СДП Оливера Ивановића, убијеног пре месец дана, напомињући да овим не оптужује никог да је извршио убиство у име државе Србије.

ПОЛАРНА ЗИМА СТИЖЕ СЛЕДЕЋЕ НЕДЕЉЕ: Спремите се за ЛЕДЕНИ талас и дебели минус до 10. марта! РХМЗ УПОЗОРАВА НА СНЕЖНЕ ПАДАВИНЕ

Тадић поставља питање шта је Србија урадила да би заштитила Оливера Ивановића који је имао више него очигледне претње на које је он сам упозоравао наводећи да је такво питање поставио одмах после убиства.

Према његовим речима, ако држава преко својих институција безбедности не заштити свог угроженог грађанина она учествује у злочину.

ВЕЛИКА АНКЕТА: За кога ћете гласати на изборима у Београду?

„Уколико представници државе Србије не дају одговор на ово питање, које смо поставили одмах након убиства Ивановића, они заташкавају злочин“, рекао је Тадић на конференцији за новинаре.

МИСТЕРИЈА КОЈА ЈЕ ПОДИГЛА НА НОГЕ ВОЈНЕ СТРУЧЊАКЕ Једно од најјачих оружја које има, Кина је добила од Милошевића?! ЕВО О ЧЕМУ ЈЕ РЕЧ


РЕКЛАМА
Заветници: Београд треба да слави морал, а не ријалити

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Вреће кеша, скандали и памфлети у Србији: Како се Америка меша у изборе широм света

Радуловић поднео две кривичне пријаве против Шапића

Камионџија изашао да опере руке, а камион сам „продужио“

Јовановић: Нова лица у ЛДП-у

Извор: РТС

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
15°
17°
Tue
23°
Wed
24°
Thu
26°
Fri