Друштво Србија

(ТАБЕЛА СА ЦЕНАМА) ИЗВРШИТЕЉИ ПЛЕНЕ ЧАК И ПЕГЛЕ И УСИСИВАЧЕ! На аукцијама се одузета имовина ПРОДАЈЕ ЗА БАГАТЕЛУ!

Грађанима који касне у отплати кредита, лизинга или минуса банке и извршитељи плене имовину коју потом на јавним аукцијама продају у бесцење.

Осим кућа, станова и њива, на аукцијама се продају и најразличитији предмети и ситнице и по упола нижој цени од процењене, која већ у старту може да парира ценама на бувљаку.

УЖАС У НЕГОТИНУ: Силовао пасторку пуних пет година! Подводио је да би платио рачуне!?

Милион људи у Србији дрхти, јер би у сваком тренутку извршитељи могли да им закуцају на врата!

Посетиоци аукција које се редовно објављују на сајту добош.рс могу да купе телевизор за 4.000 динара, веш машину за 5.000, пеглу за 1.000, а канцеларијске столице за 500 динара. У понуди се налази и велики избор столова, троседа, клима-уређаја, плакара и уметничких дела.

МОРБИДНО! Ово су истините реченице које су лекари чули од људи ПРЕД СМРТ!

У понудама банака могу се наћи и половни аутомобили, јефтинији и до 1.500 евра у односу на четвороточкаше истог модела који се нуде на аутопијацама.

Тако се аутомобил „рено 5“ одузет неплатишама може пазарити и за 214 евра, док је за „голфа“ 4 потребно издвојити 890 евра. Аутомобили се продају или директном погодбом са власником или на аукцији, где се као продавци јављају банке, лизинг куће, извршитељи и стечајни управници.

(ВИДЕО) КРВ ЛИПТАЛА НА СВЕ СТРАНЕ! Репрезентативац Француске завршио са 15 шавова! Језива сцена

Телеграф

Када неки заплењени артикал иде на аукцију нуди се по цени која износи 60 одсто процењене вредности. Уколико прва лицитација не успе, на следећој су цене још ниже и производ се продаје за 30 одсто стварне цене. Једини услов је да се плати учешће у висино од 10 одсто цене.

(ВИДЕО) НЕ, ОВО НИЈЕ ВАНЗЕМАЉАЦ: Истина о овом створењу ће вас расплакати

Банкари истичу да су најмање заинтересовани да на овај начин измирују потраживања и да чине све да би заплену имовине избегли, али да су понекад и на то приморани.

– Сваки пети зајам у Србији је ненаплатив. Код предузећа је стање још алармантније јер је сваки трећи кредит проблематичан, а криза свакодневно ствара нове дужнике. Банке су раније највише волеле хипотеке на некретнине, али како тржиште некретнинама стагнира, све се чешће опредељујемо за покретне ствари – објашњавају у једној банци.

ПАВЛОВАЦ ЗАВИЈЕН У ЦРНО: Дечак се удавио у селу које нема ни КАНАЛИЗАЦИЈУ НИ ВОДУ!

Занимљиво је да је законом забрањено да се плене обућа, одећа, постељина, посуђе, неопходан намештај, шпорет, храна и огрев за три месеца, ордење, медаље и одликовања, лична писма, рукописи и инвалидска помагала.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Да ли ће Путин спасавати Европу од Трампа?

Рамбује 2: Међународна конференција расплиће „косовски чвор“?

„Седморка“ позвала Русију да промени своју политику, Трамп се не слаже с колегама

КАЗНЕ И ДО 400 ЕВРА! Власници клима не поштују прописе, па пролазнике изненади кишица са фасада и тераса

Извор: Телеграф

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
22°
20°
Thu
20°
Fri
22°
Sat
25°
Sun