Спорт Србија

СВИ ТРАГОВИ ВОДЕ У ПОДГОРИЦУ: АНБ припремала терен за дестабилизацију Србије

Поједине безбједносне структуре Црне Горе, тачније из АНБ-а, као и овдашњи криминални миље, учествовао је у припремању инцидената на дербију Партизан-Звезда, 13. децембра, потврђено је у врху МУП-а Србије, преноси портал Борба.

КАКО ЈЕ СТВАРНО ИЗГЛЕДАО ЖИВОТ У ЈАТАГАН МАЛИ: Ово је исповест Београђанина који се родио и живео у овој озлоглашеној четврти!

Према наводима Борбе, инспектори испитују улогу тих особа у инциденту, а прве информације говоре да су неки хрватски држављани, који су направили нереде, били повезани са криминалцима и неким безбедносним структурама у Црној Гори. Сумња се да су та лица из Црне Горе била логистика извршиоцима нереда.

ИСПЛИВАО ДОГАЂАЈ СА ТАРЕ О КОЈЕМ СЕ ЋУТАЛО ЈОШ ОД ДЕВЕДЕСЕТИХ: Кнеле је ове фудбалере натерао да обучени пливају у базену!

 

Председник Србије Александар Вучић саопштио је да је власт у Београду добро разумела поруке које је добила том приликом, подсећа извор.

НОЖЕМ ИЗБО ДЕВОЈКУ У ВОЈНОЈ ГИМНАЗИЈИ: Били у љубавној вези, ученица хитно пребачена на ВМА!

– Они Хрвати који су учествовали у тучи били су само извршиоци и нико ту није од њих имао много мозга, већ су они само били батинаши, а да су из других земаља били људи са “више мозга”, односно информација, потврдио је Вучић.

ШОК ОБРТ У СЛУЧАЈУ ОДУЗИМАЊА ДЕТЕТА МИЛИ АЛЕЧКОВИЋ! Дете је имало шугу, било запуштено, забрањивали су контакт са породицом?!

Борба сазнаје да управо један крак води и ка Црној Гори и делу њених служби.

Двојица Хрвата, Анте Фирић и Дамир Товаровић, који су на позив дошли у Београд како би учествовали у тучи за вријеме утакмице Партизан – Црвена звезда, познати су од раније хрватској полицији. Обојица Сплићана тешко су повређена у инциденту на стадиону црно-белих. Сплићанин Анте Фирић (26) тешко је повријеђен у хулиганском сукобу и хоспитализован је на ВМА.

СВИ ЗЛОЧИНИ КРВАВЕ АЗРЕ: Овако је мучила и клала Србе – палила их је, клала, кидала им полне органе и уши, урезивала крстове и слова „С“

Током туче на јужној трибини задобио је убодну рану ножем у пределу леђа и има и хематом на мозгу. Фирић је према доступним подацима до сада неколико пута осуђиван због рекетирања. Хрватској јавности постао је познат када је пре око три године са братом Сандром Фирићем и неколико пријатеља брутално претукао угоститеља са Хвара Франу Жувелу. Фирић је са екипом упао у кафић “Маринеро” и Живелу премлатио песницама, пивским криглама.

ЈОШ НИЈЕ ПОКУПИО НАГРАДУ Ово је права истина о ЛОТО милионеру из Оџака

Према незваничним подацима у тучи је учествовало најмање шесторица Хрвата. Међу њима је боксер Дамир Товаровић, који је својевремено био и хрватски државни првак у борилачким спортовима. Он је познат као члан сплитког клуба “Питбул”.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ПАЈТИЋ ПРОДАО ДС! Позива људе да гласају за Ђиласа, уместо за Шутановца!

УХАПШЕН МИЋА ЧЕТНИК! Крио се од јануара 2014, сумња се да је јутрос убио Дејана Стевића у Косовској Митровици!

СТРЕЉАЧКИ ВОД ДРУГОСРБИЈАНСКЕ ЕЛИТЕ: Нишане митрополита Амфилохија, а гађају Космет

Извор: ИН4С/Борба

Оставите коментар