Хроника

СВИ ДЕТАЉИ јучерашњег УБИСТВА БИЗНИСМЕНА у ЖИТОРАЂИ: ЕВО КАКО ЈЕ УБИЈЕН

Више јавно тужилаштво у Врању потврдило је информације да је у недељу у селу Житорађе, у општини Владичин Хан, убије Предраг Перић из Сурдулице (47) и то хицем у главу.

Из ВЈТ наводе да је према подацима добијених током увиђаја, Перић у раним јутарњим сатима дошао возилом марке „Алфа Ромео“ испред свог пословног објекта „Перић Траде“, где има и свој стамбени простор.
На самом улазу у објекат лице је погођено пројектилом ватреног оружја, у пределу десне јагодице, у близини ока када је задобио прострелну рану, од које је повреде подлегао на лицу места, наведено је у извештају тужилаштва.

Увиђај је обавило Више јавно тужиоца у Врању у присуству криминалистичких полицајаца ПУ Врање и стручних лица Одсека „Национално криминалистичко техничког центра“ у Нишу.
Обдукцијом покојног Предрага Перића потврђено је да је лице лишено живота из ватреног оружја – наводи се у саопштењу тужилаштва.
Полиција и тужилаштво предузимају одређене доказне радње, ради откривања извршиоца кривичног дела убиства, за које је предвиђена казна затвора од пет до 15 година.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЛУДИЛО: Јанковић кандидује Владу Георгиева за градоначелника Београда!

(ФОТО) ЦЕЛА ШВАЈЦАРСКА ГА ТРАЖИ! Ово је манијак који је моторном тестером секао људе на улици!

ПРЕОКРЕТ: ЕУ против нових америчких санкција Русији

 

Извор: Информер

Оставите коментар