Информер
Хроника

Сви детаљи језивог ЗЛОСТАВЉАЊА код Зајечара

Младић Л. Л. (20) пресрео је А. И. (19) на улици, увукао је у свој стан, исцепао јој одећу и брутално је силовао уједајући је по стомаку и бутинама. Монструм у полицији тврдио да је она сама хтела груб секс.
youtube.com

Мештанин зајечарског села Грљана Л. Л. (20) ухапшен је у суботу увече након што је брутално силовао, претукао и изуједао комшиницу А. И. (19)!
Несрећну девојку је пресрео на улици, увукао је у кућу и сат времена се крвнички иживљавао над њом! На крају ју је избацио из куће и побегао из села, али је исте вечери лоциран и приведен. У полицији је тврдио да је она сама хтела груб секс.
Извор из истраге каже да А. И. није била ни у љубавној ни у пријатељској вези са Л. Л., и да га је знала само из виђења.
– Она се у суботу увече враћала кући, где живи с родитељима, кад ју је Л. Л. пресрео на улици. Увукао ју је у своју кућу, а затим јој стргао одећу претећи јој да ће је убити ако се усуди да позове упомоћ. Силеџија је био веома бруталан, јер је све време силовања тукао девојку и уједао је, највише по бутинама и стомаку. На телу има око 30 видљивих уједа – прича наш саговорник.
Кад је крвник завршио мучење, девојку је избацио из куће и запретио јој да ће је убити ако се неком пожали или га пријави полицији.
– Преплашена девојка, с поцепаном одећом, бројним модрицама по телу и сва рашчупана, није морала ништа да објашњава згранутим укућанима. Чим су је видели уплакану на вратима, одмах су позвали полицију и одвели је у болницу. Силоватељ је у међувремену побегао из села, али убрзо је утврђено да се крије у Зајечару, у празном стану свог познаника – објашњава наш извор.
Полиција је јуче привела насилника надлежном тужиоцу, а потом му је судија за претходни поступак одредио притвор до 30 дана.
– Упркос бројним повредама које је девојка имала, осумњичени је порицао да ју је мучио. Признао је да је имао сексуални однос са девојком, али се правдао да је то било уз њен пристанак и да је она желела да то буде „мало грубље“ – каже наш саговорник.

Иѕвор: Информер

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Нови простор за сарадњу Србије и Израела

Вучић: Добро је што се чују различити гласови о КиМ

Враћање обавезног служења војног рока између реалних потреба и притисака сектора НВО

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
29°
Thu
29°
Fri
30°
Sat
29°
Sun