FOTO: SHUTTERSTOCK
Друштво Србија

СВИ БРУЈЕ О АЛБАНКИ КОЈА ЈЕ ПРОКУПЧАНИНУ ПОБЕГЛА ПРВЕ БРАЧНЕ НОЋИ: А ево како је Шумадинац остао без жене! Замолила га да стану да позове сестру, а онда…

Док цела Србија прича о случају Прокупчанина који је купио младу за 1.500 евра, а она му побегла прве брачне ноћи, испливали су и слични случајеви у Србији.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ПОЈАВИО СЕ СНИМАК БРУТАЛНОГ ПРЕБИЈАЊА ЧЛАНОВА ПАРТИЗАНА: Једног су газили док је лежао непомично на улици

Основно тужилаштво у Прокупљу покренуло је истрагу о случају преваре у који је укључен младожења из Прокупља и млада из Албаније. Наиме, сумња се да је Прокупчанин преварен јер је платио 1.500 евра да би склопио брак са Албанком, али је она после неколико сати побегла из његове куће!

Како сазнајемо, Основно тужилаштво у Прокупљу упутило је захтев тужилаштву у Албанији да им помогне у прикупљању података о овом случају.

ХОРОР: Дечак (13) мајци одсекао главу, ставио је у кофу и све снимио, па видео поделио друговима

Шумадинцу млада побела из кафане

Међутим, ово није први случај „побегуља“.

Шумадинцу (40) који је пре око годину дана намеравао да се ожени Албанком догодила се слична судбина, али је њега коштала далеко више.

Он је дао око 4.500 евра за младу и отишао по њу у Албанију, али млада никада није стигла у Шумадију.

– Сели су у једну кафану пре уласка у Србију. Замолила је младожењу да оде до телефона и позове сестру још једном, пре преласка границе. Никада се више није вратила за сто. Изашла је на друга врата и побегла – испричао је један познаник превареног Шумадинца.

FOTO: SHUTTERSTOCK

На десетине склопљених бракова

Верује се да у Прокупљу и околини има још сличних случајева, али да их жртве не пријављују, најчешће због срамоте. Тако је у Куршумлији недавно забележена слична ситуација, а младожења је остао кратак за 1.000 евра. Ипак, у последњих неколико година на десетине момака из планинских и сеоских средина успешно су склопили брак са женама из Албаније.

Албанке масовно беже да се удају за Србе

Свадбе између Срба и Албанки све су учесталије, једни тај тренд осуђују, други подржавају, а ево шта кажу Албанке.

– Код нас статистички долази пет жена на једног мушкарца, што значи да они имају веома широк избор приликом женидбе. Ако девојка није удата и не студира, а има преко 20 година, околина је третира “као да јој је истекао рок” и не жели је нико. Зато не одбијају ни момке других националности који би их оженили, па макар то било и посредством агенције. За њих је већа срамота остати неудата, него “поћи за другу веру”.

ЈЕЗИВЕ СЦЕНЕ У ШКОЛИ У ВЕЛИКОЈ КРСНИ: Свештеник истеривао ђавола из ученице

– Такође не представља им проблем ни разлика у годинама, битно је да је младожења ситуиран, да поштује жену, зато се радо удају за добростојеће Србе и Црногорце, а има и оних што се воде логиком – што старији младожења, то боље јер ће пре постати власнице свега – рекао је М.В. (37)

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО УЖИВО) Трећи дан сукоба између Палестинаца и израелске полиције

(ВИДЕО, ФОТО) КИЈАМЕТ СТИЖЕ У СРБИЈУ! ЗАБЕЛЕО СЕ НОВИ САД, ПАХУЉЕ СТИГЛЕ И У БЕОГРАД: Ново упозорење метеоролога, од вечерас очекујемо између 5 и 10 цм снега!

Српска црква до Гватемале

Извор: Курир.рс

 

 

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
30°
27°
Wed
30°
Thu
31°
Fri
26°
Sat