printscreen
Америка Свет

СВЕТСКА ВЛАДА У СЕНЦИ ПУШТА ТРАМПА НИЗ ВОДУ! Донели одлуку да се одузме Америци власт над светом!

У Торину је одржана незванична годишња конференција Билдербершке групе. У групи се налазе утицајни политичари, бизнисмени, банкарски стручњаци, као и представници највећих западних медија, пише руски лист Правда

ДЕЧАКА ВЕЗАЛИ ЗА КОШ, ТУКЛИ ГА И ШУТИРАЛИ ПОЛА САТА: Незабележено вршњачко насиље у Батајници!

Састанку је присуствовало око 130 људи. Конференцији се може присуствовати само уколико се добије лична позивница. Ово је врста затвореног клуба у којем се налазе само одабрани. Према правилима, чланови клуба имају право да открију оно што о чему се говорило на састанку, али не би требало да откривају ко је и шта конкретно рекао.

Ове године су „светски моћници“ расправљали о бројним темама. Међу њима није само популизам у Европи, вештачка интелигенција и слободна трговина, вецћи питања везана за Русију, као и међународна водећа улога Сједињених Америчких Држава. Могуће је да ће убудуће утицајни људи желети да изврше корекције ове тезе.

ОТКРИВАМО! У КОЈОЈ СИТУАЦИЈИ СМЕТЕ ДА ДАТЕ ГАС ДОК НЕКО ПРЕЛАЗИ ПЕШАЧКИ: Возачи, ево шта каже нови закон о саобраћају!

Установљено је укупно 12 тема које се тичу глобалних догађаја у свету. Обично су већина учесника Европљани, а око трећина су Северноамериканци. На конференцију долазе и Јапанци и врло ретко Руси. Иначе, ове године на састанку нец́е бити представника Русије.

Билдербершка група не добија одобрење у друштву. Ови састанци немају никакав конкретан циљ, а оно што се тамо дешава никада се не бележи нити објављује.

(ВИДЕО) ХРВАТИ МРЗЕ СРБИЈУ: Пљују само зато што мисле да је српско

Данијел Естулин, аутор познатог бестселера „Ко влада светом, или читава истина о Билдербершкој групи“, описује састанке као „заседања светске владе из сенке… која прети да одузме наша права да самостално управљамо нашим судбинама, рађајући узнемирујућу стварност“. „Замислите приватни клуб у коме председници, премијери, банкари и генерали блиско комуницирају, где људи који воде ратове и утичу на тржишта говоре оно што се никада не усуђују да кажу јавно“, наглашава он.

ШТА РАДИ “ЦРВЕНИ РТС”: СПЕКТАКЛ ОКО ЕНГЛЕСКОГ КРАЉЕВСКОГ ВЕНЧАЊА, СРПСКО ИГНОРИСАЛИ!

Ове године су међу учесницима холандски лидер Марк Руте, немачка министарка одбране Урсула фон дер Лајен, као и бивши амерички државни секретар Хенри Кисинџер, који је стални члан клуба заједно са свемоћним Рокфелерима. Међу дебитантима је један од кардинала Ватикана и премијерка Србије Ана Брнабић, а међу позванима су и бивши директор ЦИА Дејвид Петреус, генерални секретар НАТО-а Јенс Столтенберг, директор Банке Енглеске Марк Карни и други.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Дачић: Моје певање није одмогло, већ помогло

ПРЕКИД СЈАЈНЕ СЕРИЈЕ: Србија поражена од Француске у Лиги нација

Харадинај: Косовска војска има подршку Срба, формирање 2018.

Извор: sputniknews.com

Оставите коментар