Tanjug/Pixabay.com
Друштво Србија

СВЕТ У ШОКУ! ВОЈСКА СРБИЈЕ МОЖЕ ДА КОНТРОЛИШЕ ВРЕМЕ: Тајно оружје биће приказано током Путиновог боравка у нашој земљи!

Југославија је била међу ретким земљама чији су стручњаци експериментисали и покушавали да контролишу временске прилике. У међувремену је Војска Србије констриусала пројектиле за контролу времена, а развијени су у оквиру тајног пројекта започетог још у време ЈНА

ЛУДИЛО НА АУТО-ПУТУ БЕОГРАД -НИШ! Ухапшен јер је истерао два радника из аутомеханичарске радионице и ЗАПАЛИО ЈЕ!

Према сазнањима, Југославија је била међу ретким земљама чији су стручњаци експериментисали и покушавали да контролишу временске прилике. Најдаље су одмакли у разбијању облака и спречавању кише деловањем специјалним супстанцама, а све је рађено у оквиру тајног пројекта који су научници укључени у рад на њему називали „Господар кише“.

Сложене технике

Како каже један од саговорника, оно што је започето и донекле разрађено у некадашњој ЈНА, наставили су стручњаци Војске Србије и успели да развију пројекат до краја…

УМРЛИ У НАЈГОРИМ МУКАМА: Директор и радник гребали на врата док су се гушили! Застрашујући детаљи незабележене трагедије у Народној библиотеци!

– Није било нимало лако овладати техникама ефикасног разбијања кишних и градоносних облака када је то неопходно. То ни дан – данас не могу ни војске много развијенијих земаља. Ипак, на крају је остварен резултат, а систем је први пут, да тако кажем, званично испробан и употребљен у октобру 2014. године, када је Владимир Путин био у посети Србији – открива саговорник, који је као високи старешина Војске до пензионисања био међу официрима задуженим да дају логистичку подршку тајном пројекту.

(ФОТО) ЛАЗАР ЈЕ ОБЈАВИО ФОТОГРАФИЈУ СА ДЕВОЈКОМ ПРЕ ПОГИБЈЕ У НАРОДНОЈ БИБЛИОТЕЦИ! Порука коју је написао СЛОМИЋЕ ВАМ СРЦЕ!

Према речима извора, те 2014, Путин је као специјални гост присуствовао војној паради „Корак победника“ у Београду. Тада су наши стручњаци поменутом специјалном методом, којом су овладали, растерали облаке и спречили кишу изнад главног града у време када је смотра требало да почне.

(ВИДЕО) КО ЈЕ ЂОРЂЕ ГУШТЕР КОЈИ ЈЕ РАЊЕН У КРАГУЈЕВЦУ: Професионали штампар фалсификовао новац и постао НОЋНА МОРА СТРУЧЊАКА! Савршене копије одао је један детаљ!

Tanjug

Гости, међу којима и Путин, као и публика, ипак су морали да се склањају од кише или кисну, али разлог није неефикасност „Господара кише“, већ то што је церемонија каснила два сата јер је каснио долазак руског председника.

МЛАДИЋА (19) ИЗ СРБИЈЕ КОМЕ СЕ ЛЕКАРИ БОРЕ ЗА ЖИВОТ НОКАУТИРАО ПОЗНАТИ НАСИЛНИК! Стриц Ђуро: Стефан се никада није потукао у животу, без икаквог разлога су га напали!

Ипак, та прослава Дана ослобођења Београда у Другом светском рату показала је да је Војска Србије развила делотворан начин на који може бар на извесно време да управља временским приликама.

Сребрни јодид

Према информацијама, исти систем, ако све буде у реду, поново ће бити примењен у новембру, када ће се у Београду одржати велика војна парада, на коју ће и овог пута доћи председник Русије Владимир Путин и многе друге високе званице.

УЖАС У НОВОЈ ПАЗОВИ! Ротвајлер изуједао ДЕЧАКА (9)!

Детаљи о овом програму Војске Србије чувају се као строго чувана тајна. Ипак, према неким сазнањима, он је сличан ономе што употребљавају неке друге државе, а пре свега, најмоћније армије света. Примера ради, Руси за растеривање облака користе реагенсе на бази сребрној јодида, сувог леда и цементне прашине, па се може с великом вероватноћом претпоставити да је нешто од тога у употреби и код нас. Специјалне материје изнад одређеног подручја распршују се из контејнера који носе авиони.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Мрка опалио по министарки: ЗОРАНА МИХАЈЛОВИЋ ЈЕ КЛАСИЧНА ПЛАВУША, ПРОФЕСИОНАЛНА НЕЗНАЛИЦА, ДИЛЕТАНТ И ВЕЧИТИ ПРЕЛЕТАЧ

(ФОТО) СЕДАМ САТИ ЈЕ БИЛА НА ОПЕРАЦИОНОМ СТОЛУ, ХИРУРЗИ ЈОЈ СКРОЗ ИЗМЕНИЛИ ТЕЛО: Наша певачица се покајала због естетских захвата, али није ЈЕДИНА!

(ВИДЕО) НЕВРЕМЕ СТИГЛО РАНИЈЕ У КОМШИЛУК: Јаки удари ветра, киша и град похарали Истру! Најгоре се очекује у недељу!

ДАЧИЋ МАНДИЋУ: Црногорско судство и тужилаштво малтретира Србе и безразложно их притвара! БОЈИМ СЕ ДА ЈЕ РЕЧ О СМИШЉЕНОМ ПРОЈЕКТУ

(ВИДЕО) НАЈКРАЋИ МЕЧ ИКАДА! Гонг за почетак борбе није ни оџвонио до краја: Оно што је урадио амерички боксер препричаваће се још дуго

novosti.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
29°
Fri
30°
Sat
26°
Sun
27°
Mon