pixabay.com
Жена

СВЕКРВА ИЗ ПАКЛА Јелени је нестала четка за косу, гардероба и фотографије са венчања, а онда је схватила да јој НЕКО РАДИ О ГЛАВИ!

Шта се деси када вам неко "ради о глави", када ствари из куће почну да вам нестају и почнете да налазите чудне замотуљке...

– Временом сам приметила да ми ствари нестају. Прво четка за косу, па гардероба и на крају фотографије са венчања. Распитала сам се код млађих комшиница и сазнала да је у кући била врачара која је гатала против мене – прича ова снаја.

Преминула глумица добијала ЈЕЗИВЕ ПРЕТЕЋЕ ПОРУКЕ које се тичу њеног вереника након ЛИКВИДАЦИЈЕ ММА БОРЦА

Шта се деси када вам неко „ради о глави“, када ствари из куће почну да вам нестају и почнете да налазите чудне замотуљке. Јелена је, са супругом Миланом, била у браку три године. Живели су са његовим родитељима који су од почетка били коректни према њој. Међутим, не задуго. Ово је њена прича.

– Све се променило када је Милан отишао у иностранство да ради. Остала сам сама у кући са његовим родитељима, који су ођедном променили понашање.

ЛЕКАРИ ДАЈУ СВЕ ОД СЕБЕ: Ово су последња сазнања о Дарковом стању!

Свекар је постао незаинтересован за разговор, а свекрва нервозна, свадљива. Чак су и комшинице постале другачије: приметила сам да прекидају причу када пролазим улицом. Данима сам се питала шта се дешава. А онда ме је супруг назвао телефоном.

– Јелена, о чему се ради? Мајка ми прича како јој радиш о глави: бајеш јој у храну и остављаш врећице по кући – урлао је у слушалицу.

(ФОТО) Ово је убица из Великог Извора: Намамио је мајку речима да отац умире, па је на прагу куће искасапио

Врећице са враџбинама? Да, правила сам врећице са лавандом и ментом, за ормаре. А волела сам да палим миришљаве свеће… Али не због сујеверја, као што је моја свекрва мислила.

То сам рекла и свом супругу, који се слатко насмејао и замолио да објасним његовој мајци, пре него што направи хаос у кући. Покушала сам да објасним својој свекрви, али сам била затечена њеном реакцијом.

– Ти си лагала! Лагала си за све! – почела је да виче. – Све сам сазнала од врачаре. Развешћу те од мог сина до краја године – запретила ми је.

Временом сам приметила да ми ствари нестају. Прво четка за косу, па гардероба и на крају фотографије са венчања. Распитала сам се код млађих комшиница и сазнала да је у кући била врачара која је гатала против мене.

ОД ЛОШЕГ УВИЂАЈА ДО КЛИМАВЕ ОПТУЖНИЦЕ: Шта је са блатом на Зорановим панталонама, зашто је каснио налог за претрес куће, а место увиђаја није обезбеђено? ОВО ЈЕ СВЕ ШТО ЗНАМО О ЈЕЛЕНИНОМ УБИСТВУ

Налазила сам необичне замотуљке свуда: у гардероби, фиокама, испод јастука, а унутра су били праменови моје косе, посечени нокти и бели прах необичног мириса.
Када неко жели да вам науди и нанесе зло он се служи разним бајалицама и враџбинама и преко њих вам живот претвара у пакао.

Враџбине са косом и прављење враџбина су највише распрострањени у Србији. Враџбине са косом се углавном користе да би се преко њих некој особи направила магија и нанело зло.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Залазак Ангелине звезде: Да ли је Европа пред понављањем тридесетих година 20. века

ОЈАДИО ИХ МИЛОШ ШЕСТИЋ! Станари у паници! Комшија им дограђује дуплекс, а зграда тоне! БЕЗОБРАЗЛУК

СЕНЗАЦИОНАЛНО ОТКРИЋЕ, СРБИ СУ НАЈСТАРИЈИ НАРОД У ЕВРОПИ: Ми смо потомци Илира, а не Албанци! Најновије истраживање генетског порекла

Меркелова објавила када ће се потпуно повући из политике

ВИДЕО ОД КОГ СЕ ЛЕДИ КРВ У ЖИЛАМА: Последњи снимак из индонежанског авиона смрти!

После синоћње бруталне казне, Ангела Меркел се повлачи са чела странке!

Telegraf

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
16°
22°
Wed
20°
Thu
20°
Fri
23°
Sat