youtube.com
Друштво Србија

Све што је предвидео остварило се! Ово су ЈЕЗИВЕ прогнозе ОЦА ТАДЕЈА

Старац Тадеј Витовнички, свети српски пророк, испосник и велики боговидац, који се упокојио 2004. године, оставио је за собом многа пророчанства о Србима, Црној Гори, Косову и догађајима који ће се ускоро догодити.

ИСПОВЕСТ МАЈКЕ ТИНЕЈЏЕРА (15) ИЗ НОВОГ САДА КОЈИ СЕ ОБЕСИО О РАДИЈАТОР: Чули смо се пола сата пре трагедије! Ово су биле Робертове ПОСЛЕДЊЕ РЕЧИ

КОСОВО
Једанаест година пре једностраног проглашења независности Косова, отац Тадеј је рекао: “Албанци на Косову ће прогласити независност. Али, то ће бити противправно. Једног дана, после великих страдања у које ће упасти Србија и читав српски народ, због једног дела народа, ипак ће доћи до уједињења највећег дела Срба. И Америка и Запад ће Србе поновно гонити. Ипак, после великих српских страдања (ово је говорио после 1999.), изненада, Америка и Запад ће доживети страховити пораз, па ће се сва њихова војска повући са Косова. Тада ће Срби, за веома кратко време ослободити своју духовну колевку”.

(ВИДЕО) Испливао снимак на ком Игуман САВА ЈАЊИЋ другује са шиптарским терористом Агимом Чекуом и његовим јастребовима из УЧК!

ЦРНА ГОРА
Осим што је говорио да ће се Црна Гора отцепити објашњавао је и да ће удар на српски језик бити силан у Црној Гори и да ће безбожна власт ударити и на српску цркву. Неки грађани који су наводно имали директан сусрет са оцем Тадејом кажу да им је рекао да ће у Црној Гори у једном тренутку почети грађански рат, а на крају и рат са Албанцима. Једном човеку из Никшића који је стално ишао код старца Тадеја рекао је да не купује стан у Никшићу, јер још није право време, и да Црна Гора ускоро постаје независна те да ће за Србе бити веома тешко. Ипак, опет је рекао да ће Срби на крају, после великих страдања победити, али да ће цена победе бити веома велика. Највећи удар биће на СПЦ у Црној Гори и Митрополију на Цетињу.

На крају, како је говорио старац Тадеј, Црну Гору ће мирити људи из Србије, и она ће на крају поново ући у састав јединствене српске државе. Чак је говорио да ће и мошти Светог Василија Острошког једно време морати да буду пребачене из Острога на сигурније место, пише у тексту на погледи.рс.

(ВИДЕО) ЈЕЗИВ СУДАР У ЦРНОЈ ГОРИ! Српкиња тешко повређена!

АМЕРИКА
Тадеј је говорио и да ће Америка ускоро пући као балон, и да ће тек после краха Америке, Запада и НАТО-а, Срби бити већинско становништво на Косову, јер ће се НАТО повући са Косова. Што је трагично, рекао је да ће Срби да се врате богу тек после жестоког страдања, и да ће Запад поново и војно ратовати против Србије. Говорио је да ће и Војводина да крене путем сепаратизма, и да ће у Војводини и Београду бити најтеже, а најсигурније у Централној Србији. Што се тиче Срба у Републици Српској, старац је рекао да ће се и они на крају придружити уједињеној српској држави.

НЕСТАО МАРЈАНОВИЋ! Оставио МИСТЕРИОЗНУ ПОРУКУ на гроб Јелене и НИКО ГА ВИШЕ НИЈЕ ВИДЕО

РУСИ
Тадеј је наводно много волео Русе и говорио је да они имају велики дар покајања каквог код Срба ретко има. Говорио је да се треба стално молити, бити смирен и добар, волети ближње, бити послушан родитељима и у мислима. Први духовник у манастиру му је био Рус који се звао Амвросије, у манастиру Миљково крај Мораве. Биће много опасно, а у једном тренутку доћи ће до скоро тоталног краха Србије.

УЛАГАЊЕ И ФИНАНСИЈЕ
Свети старац је наводно говорио да треба улагати у некретнине, у куповину земље и објеката у Србији, пре свега Централној. Поготово је говорио да се избегава куповина кућа у Војводини и Београду, а ако већ неко хоће да купи кућу или стан у Београду да то не буде у центру, већ мало ка периферији.

Старац Гаврило је то објаснио овако: Пола Београда биће поплављено, а пола ће се урушити само од себе јер је поткопан некаквим тунелима. А и друга ће га невоља снаћи. Људи неће смети ни улицом слободно шетати.

Кад су га питали: Зашто оче? !“Не знам“ – рекао је, „само видим колоне људи како излазе из Београда, немојте тамо ићи и будућност почињати, мораћете бежати из њега“. Саветовао је свим гастабајтерима да улажу у некретнине у Централној Србији и да не држе новац у банкама, јер ће им то преко ноћи пропасти, кад на берзама дође до хаоса.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ВУЛИН О ХАРАДИНАЈЕВИМ ПРЕТЊАМА: Европска унија мора да га заузда и спречи сукобе

Закувава се „случај Асад“: Подгорица се сврстала у фронт за „преврат“ у Белој кући

ДЕЦА РОБОВИ РАДЕ НА ФАРМАМА КАНАБИСА! Ужас у британској престоници

(ФОТО/ВИДЕО) ЗАДАВИЛА ЈЕ НАШУ ДЕЦУ, ПА САМ ЈЕ УБИО ИЗ ОСВЕТЕ! У језиве речи убице који се терети за смрт своје породице, и полиција сумња!

(ФОТО) Из прве руке: Како је седети у неуништивој руској машини

ШОК У ВОЈВОДИНИ: Украли покојника гробарима с лопате! Нећете веровати ко је то учинио и колико се закомпликовало!

(ВИДЕО) ИТАЛИЈАНСКА НАУТИЧАРКА БРУТАЛНО ИСПРОЗИВАЛА ХРВАТЕ: Неће их опрати ни два Јадрана, она свима препоручује Грчку

Република

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
28°
Tue
29°
Wed
29°
Thu
30°
Fri