Foto: Kurir
Друштво Србија

СВЕ СЕ ОВО ОДАВНО ОТЕЛО КОНТРОЛИ, ДЕЦА САДА НАМЕРНО НЕСТАЈУ: Нова бизарна игрица кружи интернетом! Родитељи, пазите на своје тинејџере, ово ће вам направити ПАКАО од живота!

Нова опасна игра појавила се на друштвеним мрежама, а она подразумева да тинејџери оду од куће на минимум 48 сати, како би забринути родителији пријавили њихов нестанак!

ВЕЛИКА АНКЕТА о статусу Косова и Метохије

Друштвене мреже опет су се показале као погодно тле за развијање опасних трендова, поготово код оних који су још недовољно зрели да их користе. Како је објашњено, циљ је да дете нестане из куће довољно дуго да нестанак буде пријављен, а што је дуже одсутно и што се родитељи више нервирају, добиће више бодова.

„Колико сам информисана, по интернету је актуелан неки ’48 сати изазов’, који тинејџери ‘играју’, па оду од куће, не би ли се пријавио њихов нестанак. Молим вас, скрените пажњу (деци) колика је то глупост, да не траумирају родитеље и да не дају манијацима простора да неко стварно нестане“, пише у објави упозорења на Фејсбуку, која се проширила и на другим мрежама.

ДЕТАЉИ УБИСТВА АРКАНОВОГ КУМА Јокса је лежао у локви крви, Аркан је САМО ЗБОГ ЊЕГА ПЛАКАО, а ова реченица га је коштала живота!

Правила

Правила игре охрабрују дете да побегне од куће и нестане на два дана. Овај болесни вирални тренд такође даје додатне поене за сваку објаву на друштвеним мрежама док детета нема.

Дакле, пожељно је да родитељи и пријатељи буду ван себе и да објављују забринуте поруке и моле за помоћ како би пронашли своје дете. Када испуне задатак, деца се враћају кући, а родитељи, срећни што им је дете живо, прелазе преко свега.

СРБИЈА ГОРИ: Данас ће бити један од најврелијих дана! Ево какво нам време предстоји

Постоји годинама

Упозорење о овој игри почело је да кружи интернетом још у октобру 2017, а по свему судећи овај бизарни и опасни изазов поново постаје популаран. Још тада је писано о случајевима деце која су у иностранству нестајала услед „играња“ овог изазова. Међутим, према одређеним наводима, у питању је варијација игре која је пре неколико година постојала у западној Европи, а која је трајала 72 сата.

УБАДАЛИ СУ МЕ ПО ГЛАВИ, ВРАТУ, ПРСТИМА – НИСАМ МОГАО ДА ИЗДРЖИМ БОЛ! Стравично сведочење деце коју су изуједали стршљени!

– Ако је ово тачно онда објасните својој деци да овакве ствари нису зај***ција и да врло лако може да се деси да неко дете нестане због овог идиотизма. Да не говорим о малим местима где би могло доћи до недостатка људства или ресурса, што би лако проузроковало озбиљну трагедију – написао је један корисник друштвених мрежа.

ТРИ САТА У ЧЕТИРИ ОКА! Откривено о чему су све разговарали ПУТИН И МЕРКЕЛОВА!

Да ли и то опасна игра Момо?

Како је неко објаснио, деца то не раде само из шале, него им стижу претеће поруке, да то морају да учине.

ХОРОР Драгана послала сину пакет, поштар га отворио и схватио да га секунде ДЕЛЕ ОД СМРТИ!

Поруке садрже слику жене „из хорор игрица“, а ако се успротиве, биће кажњени. Међутим, ово објашњење алудира на игру Момо, а за сада случај ове конкретне игре још није регистрован код нас.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

СРБИ ДАНАС СЛАВЕ ПРЕОБРАЖЕЊЕ: Последњи је дан за купање, а ево шта никако не смете да радите!

(ФОТО) ДА ЛИ ЈЕ ОВО НАЈСРЕЋНИЈИ КИНЕЗ НА СВЕТУ?! Смрскала га два шлепера, излетео кроз прозор слупаног аутомобила, ЖИВ И ЗДРАВ!

НОВАК НА КОРАК ОД ТРОФЕЈА И ЗЛАТНОГ МАСТЕРСА! Ђоковић сломио Чилића за финале Синсинатија!

Немачка: Немамо план за долазак ванземаљаца

Kurir.rs/Blic

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
27°
27°
Thu
28°
Fri
30°
Sat
31°
Sun