Србија Хроника

СВЕ СЕ ДОГОДИЛО ЗА 3 МИНУТА: Оливера је нашла прва комшиница која је изашла да купи хлеб! ВИДЕЛА ГА ЈЕ ДА ЛЕЖИ ИСПРЕД КАНЦЕЛАРИЈЕ

УБИЈЕН ОЛИВЕР ИВАНОВИЋ! Лидер Грађанске иницијативе ПОДЛЕГАО ПОВРЕДАМА ПОСЛЕ АТЕНТАТА!

Страначка колегиница и сарадница Оливера Ивановића Ксенија Божовић каже да нико није чуо пуцњаву у којој је убијен Ивановић и додаје да га је пронашла испред страначких просторија комшиница која се враћала из продавнице.

Заказана хитна седница Савета за националну безбедност, прекидају се разговори у Бриселу

„Спремала сам се да кренем на посао. Секретарица је била у канцеларији. Нашла га је прва комшиница која је изашла да купи хлеб и враћала се из продавнице. Видела га је да лежи испред канцеларије“, рекла је Божовић.

АТЕНТАТ НА ОЛИВЕРА ИВАНОВИЋА! Недалеко од места на коме је упуцан пронађено ЗАПАЉЕНО ВОЗИЛО!

Комшиница је, како каже, обавестила секретарицу која је позвала Хитну помоћ.

„Све се догодило у року од два, три минута. Није се чула пуцњава…ако је четири , пет метака у њему, пронађене су три чауре“, рекла је она.

ПОЗЛИЛО СУПРУЗИ ОЛИВЕРА ИВАНОВИЋА! Милена се сломила када је испред операционе сале ЧУЛА СТРАШНУ ВЕСТ!

Упитана да ли је било претњи Ивановићу, Божовић је рекла да његови сарадници нису знали за то и да је он био човек који је друге штитио и никада се није жалио.

ИВАНОВИЋ УБИЈЕН МУЧКИ ИЗ ЗАСЕДЕ: Убица скривен под капуљачом пуцао у Оливера из пиштоља са пригушивачем, па запалио астру којом је побегао

„Ништа нисмо знали, али самим тим како се ситуација одвијала, затвор, па пуштање из затвора, избори…У по бела дана изрешеташ човека који је кренуо да ради. Људи

ЖЕЛЕО ЈЕ ДА БУДЕ ПИЛОТ, НОСИЛАЦ ЦРНОГ ПОЈАСА У КАРАТЕУ, ЗАВРШИО ДВА ФАКУЛТЕТА: Ево ко је био Оливер Ивановић и како је почео да се бави политиком!

су узнемирени. Не знам шта да кажем“, рекла је Божовић.

Божовић смо затекли у болници где су пријатељи и родбина ушли последњи пут да виде Оливера Ивановића и да се опросте од њега.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ХИТАН САСТАНАК У КОСОВКСОЈ МИТРОВИЦИ: Ракић с представницима Кфора,Еулекса и полиције због убиства Ивановића!

Отровни отпад код Обреновца није загадио бунаре, али опасност постоји

Америка прави нове нуклеарне бојеве главе

Извор: Курир/Tanjug

 

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
14°
26°
Thu
28°
Fri
30°
Sat
32°
Sun