Политика Србија

СВЕ ПО СПИСКУ! Весељи мазнуо и жену и свастику Агиму Чеку!

Тзв. председник косовског парламента пре 10 година завео је супругу, али и свастику бившег премијера. Весељи важи за великог швалера који преко жена функционера долази до информација, тврди Ницовић.

Кадри Весељи, тзв. председник Скупштине Косова – поред Љумније, жене Хашима Тачија – завео је и супругу, али и свастику бившег премијера ове такозване државе Агима Чекуа, тврди Марко Ницовић, бивши шеф београдске полиције.

ПЕТОГ ОКТОБРА ХОЋЕ ДА СРУШЕ РЕПУБЛИКУ СРПСКУ! НОВА ОБОЈЕНА РEВОЛУЦИЈА ПО СТАРИМ МЕТОДАМА!

Ницовић каже да, на основу информација којима располаже, Весељи важи за главног заводника на Косову, а да је везе са супругама функционера користио и како би дошао до информација које су му помогле да опстане на политичкој сцени. То значи, додаје, да је Весељи практично преко кревета преживео сваки политички процес на Косову.

Све користи

УЖАС У БЕОГРАДУ: Зеленаш отео човека и 20 дана га ДРЖАО У ПОДРУМУ како би га натерао да му препише стан

– Кадри Весељи важи за човека који воли да шармира жене својих ближих сарадника. Па он је био у вези и са женом и свастиком Агима Чекуа. То је било пре отприлике десет година. Он у том неком миљеу важи за великог швалера – каже Ницовић и додаје:

– Весељи је чак имао и српски надимак – Весели, пошто је волео да унаоколо шармира жене.
Ницовић каже да Весељи ужива у пажњи жена, али и да је управо преко тих жена долазио до важних информација.

АРКАНОВ ГАРДИСТА ВИШЕ НИЈЕ МОГАО ДА ЋУТИ: Доста бре више лажи, ово је права истина о команданту! ЊЕГА НИКО НИЈЕ СМЕО ПОПРЕКО НИ ДА ПОГЛЕДА

– Он је преко тих жена (супруга функционера) све знао. Зато се и одржао на власти тако дуго. Увек је знао шта се спрема, зато је Весељи и опстао у „сударима“ Ругове и Чекуа, Хашима Тачија и Рамуша Харадинаја – наводи Ницовић и додаје:

– Секс га је сачувао на власти.

Окористили се и војници

ПОКОСИО ТИНЕЈЏЕРА И ПОБЕГАО: Бацио га је поред улице у траву на само 50 МЕТАРА ОД КУЋЕ, није стао ни да види да ли је и даље жив

Ницовић истиче и да су неки припадници Кфора ступали у љубавне везе са супругама косовских политичара како би извукли информације о томе шта им раде мужеви.

– Давали су (неки од припадника Кфора) новац, поклоне, али и били у љубавним везама са супругама косовских функционера да би дошли до информација које су има биле потребне, а тичу се политичког деловања њихових супружника – наводи он.

ДОДИКОВ САВЕТНИК О СЛУЧАЈУ ЗОЉА: Напад командован из страних обавештајних служби, нападач повезан директно с министром БиХ Мектићем!

Подсетимо, Божо Спасић је пре два дана отворио ову тему када је рекао да је Љумнија Тачи ухваћена у швалерацији са Весељијем и да је Тачију ову информацију јавила турска обавештајна служба. Преварени муж је чак обавештен и о локацијама на којима се састају љубавници – укључујући државне виле и ловачке куће.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ВУЧИЋ ПИСАО ДОДИКУ: Јасно је, Срби су увек дежурни кривци, А НАПАДИ НА СРБИЈУ НИСУ НИКАКВА НОВОСТ!

Војнообавештајни вод Еуфора руши Додика

НАМЕРНО СУ ОСТАВЉАЛИ ПАЦИЈЕНТЕ ДА УМРУ ЗБОГ 300 ЕВРА: Доктор Борко пре 13 година открио стравичну везу Хитне помоћи и погребника, па прошао ПАКАО!

(ВИДЕО) СТРАШНО! НАПАД НА СРБЕ УСРЕД ЗАГРЕБА: Лидер усташке партије опет на улици спалио српске новине и вређао Пуповца

СРБИЈИ ПРЕТИ ЕПИДЕМИЈА: Лекари очекују 3 ТИПА ВИРУСА ГРИПА, а ево и када

СИНДИКАТ ПОЛИЦИЈЕ ПРЕДЛОЖИО: Легализујте проституцију, тако је најбоље!

Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
25°
Tue
24°
Wed
19°
Thu
16°
Fri