Public
Европа Свет

ШВАЈЦАРЦИ ОТКРИЛИ ПРЕВАРУ СРПКИЊЕ И ОСТАЛИ У ШОКУ! Исплатили јој 300.000 евра а онда сазнали за њен ТАЈНИ ЖИВОТ У СРБИЈИ!

Српкиња Т.В. преварила је швајцарске власти како би, на лажна документа, добијала помоћ за инвалиде, а од тих пара је живела луксузно у Србији!

(УЗНЕМИРУЈУЋ ВИДЕО) ПРАВЕ НОВИ ОВК Шиптари наоружани до зуба спремају се да крену у покољ Срба, ево шта ће покушати да освоје

Она је тако на вилу у нашој земљи, али и изласке по српским сплавовима и кафанама, спискала чак 259.000 швајцарских франака (229.380 евра). Швајцарске власти су је ипак разоткриле, те је сада осуђена на 21 месец затвора, а уз то је и протерана из те земље.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) СМРТ У ЕМИСИЈИ УЖИВО: Рекла водитељу да би волела да умре док ради, заћутала и издахнула!

У Швајцарску је отишла 1995. године и добила дозволу боравка, али се после годину дана вратила у Србију. Шест година касније, 2011. поново је отишла у Швајцарску и добила дозволу за стални боравак у тој земљи. Убрзо се удала за Србина, са којим је добила двоје деце, а с којима и данас живи.

ХОРОР У АЛЕКСИНЦУ! ПЕГЛОМ И СВЕЋАМА ПРЖИЛИ УНУКА, БАБУ И ДЕДУ ДА КАЖУ ГДЕ ЈЕ ЗЛАТО: Довели су нам крвавог сина и везали испред нас!

„Успела је да набави лажна документа 2007. године у којима се наводи да има психолошке проблеме, да нема ничију помоћ, да не може да ради и брине о деци, као ни да одржава друштвене односе. Захваљујући тој документацији, она је као инвалид, али и по разним другим основама, примила социјалну помоћ од укупно 258.994 швајцарца за период од новембра 2009. до маја 2012. године. Да њена превара није раскринкана, она би до пензије примила више од 1.200.000 франака“, преноси италијански портал.

СРПСКИ ГЕНЕРАЛ ОТКРИО: Слобина клетва из Хага

Како се даље наводи, Т. В. је новац користила како би живела на високој нози у Србији.

(УЗНЕМИРИЈУЋЕ ФОТОГРАФИЈЕ) ОБЈАВЉЕНА РЕКОНСТРУКЦИЈА УБИСТВА ЈЕЛЕНЕ МАРЈАНОВИЋ: Дефинитивно доказано да певачица НИЈЕ УБИЈЕНА на насипу у Борчи!

„Делом новца који је добила као социјалну помоћ искористила је за изградњу куће у Србији, а утврђено је и да је и те како уживала у Србији током 2007, када је обилазила дискотеке и клубове са пријатељима. Новац од социјалне помоћи такође је трошила на одморе и излете са породицом“, навео је италијански портал.

(ВИДЕО) ПРЕВАРА У СЛАГАЛИЦИ: Хтели су да имају најдужу реч па су ИЗМИСЛИЛИ слово! Гледаоци у НЕВЕРИЦИ

Због свега тога, Т.В. је, протерана из Швајцарске и осуђена на 21 месец затвора и условно две године.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ: Без дугорочне изградње мира нећемо моћи да наставимо са овако успешним економским резултатима

Европа уводи педофилију у Србију на велика врата!

Померале су границе и биле и остале НАЈВЕЋИ СЕКС СИМБОЛИ СФРЈ

БОСНА ПУЦА ПО ШАВОВИМА: Босански лонац распада ће бити, али не кривицом Срба

НИШЛИЈКА ДИГЛА СРБИЈУ НА НОГЕ ЖУРКОМ ЗА РАЗВОД, А САД СЕ ОГЛАСИЛА БАКА ЊЕНОГ БИВШЕГ МУЖА: То је ствар њеног васпитања, а за њу имам једно питање!

КОМШИЈА О ПРВОМ РАМУШОВОМ ЗЛОЧИНУ: Харадинај убио Миодрага, па почео крвави пир!

Приштини брана за столицу у Интерполу

Курир

Оставите коментар