Србија Хроника

Сузе су ми текле гледајући како дечак (5) нестаје у води: Потресни детаљи трагедије утапања детета у Ариљу

- Дете се љуљало на љуљашци, а онда је рекло да иде да види рибице. Како је пришло реци, оклизнуло се са камена и пало у воду - прича један од очевидаца.

Петогодишњи дечак Б. К. утопио се пре два дана у реци Рзав. Несрећа се догодила мало пре поднева, на шеталишту и паркићу у Ариљу, када се мали Бошко оклизнуо и упао у набујали Рзав, пише Информер.

(ВИДЕО) АРКАН ЈЕ У ЊЕГА ГЛЕДАО КО У БОГА: Хармоникаш у животној исповести открио све о Цециним почецима! А ево како га је Ражнатовић китио парама на свадби!

Тело дечака је пронађено скоро после два сата низводно око 4 км, али, на жалост, на лицу места и после указане реанимације, лекари су констатовали смрт.

ХТЕО ДА ГЛЕДА РИБИЦЕ

– Дечак је био са ујаком и старијим братом у паркићу. Дете се љуљало на љуљашци, а онда је рекло да иде да види рибице. Како је пришло реци, оклизнуо се са камена и пало у воду.

Ујак је у том моменту стајао код љуљашке окренут леђима и гледао нешто ка путу. Када је дете упало у воду, ујак је одмах потрчао, али вода је већ понела дете. Покушао је граном да га дохвати, али вода је носила дете.

ВОДА ЈЕ БИЛА БРЖА

– У парку је било још народа, трчали су поред обале, па и ја са њима, али вода је била бржа. Носила је дете великом брзином. Сузе су ми текле гледајући како дете нестаје у води – рекао је Горан, један од очевидаца догађаја.

(ВИДЕО) ПРЕДСЕДНИК ПАОКА С ПИШТОЉЕМ УТРЧАО НА ТЕРЕН: Хаос у Грчкој после поништеног гола црно-белима из Солуна

Један од посетилаца парка рекао нам је да је дететова кућа недалеко од парка.

– Његови родитељи Ацо и Весна избегли су из Босне за време рата. Дошли су овде код Весниних родитеља. Весна ради у једној установи као чистачица, а отац је, колико сам чуо, у Украјини. Ујак је стално водио дечака у вртић. Страшно! Тако да се угаси један мали живот – рекао је овај познаник породице коју је затекла несрећа.

Србија има начин да одбије „лепо упаковану“ капитулацију коју јој сервира Америка

ПОКУШАНА РЕАНИМАЦИЈА, АЛИ УЗАЛУД

Начелник штаба за ванредне ситуације Саша Цицварић рекао је да је смрт дечака констатована у 14.25 сати. Око подне су добили дојаву од Полицијске станице Ариље да је дете упало у воду.

Европа добила прву сатанистичку цркву

– На лице места смо изашли са четири припадника ватрогасно спасилачке јединице Ариље и истог момента смо дигли Тим за спасавање на води из Ужица који су кренули са опремом и чамцем ка Ариљу. Пошто је река набујала и постојала је могућност да је тело однето великом брзином, већ смо у Пожези почели са претрагом. Такође смо ставили и Чачак у приправност. Тим за спасавање на води је пронашао тело дечака, на том месту је покушана реанимација, али је констатована смрт – рекао је Цицварић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ДОКУМЕНТ) НАТО ПУШТА МИЛА НИЗ ВОДУ И СУДИ МУ ЗА КОРУПЦИЈУ! Ево кога доводе на власт у ЦГ уместо њега

Марин Ле Пен предлаже нови назив партије – Национално окупљање

(ФОТО) Хрватица се заљубила у Србина, а право изненађење је тек уследило на слави у Београду

Извор: Телеграф.рс

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
13°
23°
Mon
26°
Tue
25°
Wed
21°
Thu